Şimdi Ara

15.11.11 haftalık bakımda yama (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cdnm47

quote:

Orijinalden alıntı: cdnm47

ben bu "bigbang event" deki attendance tuşu göremedim. siteye login oldum ama yinede göremedim. nerde acaba?

up. birisi 30 snyesini ayırıp şuna cevap yazabilirmi?

Sitede değil so-ok da. Her saatin son 10 dakikasında alırsın balonunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spix2

quote:

Wts str int verilmemiş 110lvl 115lvl SP li charlar diye satacam neci istiyorsa adam yapsın
    Perfect working

ya abi sana bir sorum olucak benim 2 charım var biri nuker biride eu herneyse 4/5 senelık sro deneyimim süresince hiç bow char kasmadım bu yeni uygulama ile birlikte ch nuker charımı bowa çevirmelimiyim sizce yanlış hatırlamıyorsam sizin daha önce bow char deneyiminiz ve sağlam bir charınız vardı. Not: NUker chardn cok memnunum ancak şeytan dürtüyor bowa çevir diye:)

oyuna girince evetden scrollarını al ama kullanma, 120 FF ol ondan sonra kullan, nukeri bowcudan daha hızlı 120 yaparsın int nede olsa, 120 ol ondan sonra çevir bowa çok da iyi etmiş olursun

aralik 13 ünde silinicek

13 aralık eventin bitiş tarihi, 13 aralıkda silinecek diye birşey yok, ordan item aldın blue/+ bastın giydin ve item silindi öyle bir saçmalık mı olur, öyle birşeyde yazmıyor zaten. Yanlış bilgilendirilmişsin.

pardon 20 aralikmiş

/>

en aşşayı okuyun

• oh iyi iyi bard cleric açtım hakkından gelemmiştim iyi oldu wizz açacam hiç yoktan brkaç saldırı skili var
  • arkadaşlar birisi 30 sn sini ayırıp şu soruya cevap verebilirmi oyun içindeki takvim ne oluyor nerden açılıyor ? :D
  • @phenomll
    Evet mesajımı editlemiştim de geç kalmışım alıntı yapmışsın, 20/12/2011 'e kadar charı neye çevirmek istediğiniz ile ilgili düşünmek için vaktiniz var. Bu ardıl ve toplu olayı ne? =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 15 Kasım 2011; 21:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

11saatlik inspection görünüyor. 13:00-24:00

Bu kadar uzun inspectionun erken bittiği ya da zamanında bittiği görünmedi daha; bekleyenlere allah sabır versin

Akşam eve gelince botumu indirip girerim oyuna
    Oyun açıldıktan sonra bide bot beklenir en az 1saat

EVE GELDİM HALA inspection
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

arkadaşlar birisi 30 sn sini ayırıp şu soruya cevap verebilirmi oyun içindeki takvim ne oluyor nerden açılıyor ? :D

özür dilerim flood yaptm
  • bu arada item koruma yapmak için 1 silk gibi para vericeksiniz
    aç abi bu Joymax

@mamakalam

Ünlem işaretinin yaninda takvim işareti var oradan sağ üst köşe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 15 Kasım 2011; 21:10:14 >
  • quote:

bu arada item koruma yapmak için 1 silk gibi para vericeksiniz
    aç abi bu Joymax

@mamakalam

teşekkürler birde okuduğum bir yerde her gün takvimi işaretleyene birşey vereliyormuş neydi o ?

• quote:

quote:

bu arada item koruma yapmak için 1 silk gibi para vericeksiniz
    aç abi bu Joymax

@mamakalam

teşekkürler birde okuduğum bir yerde her gün takvimi işaretleyene birşey vereliyormuş neydi o ?

Skill poin scroll 1k ile 10k arasında sp veriyor

• oyun acıldı bu arada troya giriş servebst

dediigm anda kapandu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 15 Kasım 2011; 21:14:37 >
  • quote:

oyun acıldı bu arada troya giriş servebst

dediigm anda kapandu

yok aga yok kapalı daha
  • Bende hala Sunucu Denetleniyor veya Güncelleniyor diyo :s Bu ne Arkadaş ya ne zaman açılcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmicim

Bende hala Sunucu Denetleniyor veya Güncelleniyor diyo :s Bu ne Arkadaş ya ne zaman açılcak

aynısını bndede diyor
  • 2warrior-2bard-3wiz-1cleric partyim var ve iki warrrior kullandığımdan dolayı bardlarada attack yaptırıyorum ellerinde rare +1+2 harplar aldım.
    bi warrioru wizard yapsam bardlar atak yapmasa daha hızlı kasarım gibi geliyor. Warriorun avantajıda savaşlara 8charla gittiğimde 2warrior çok işe yarıyo; tüm partyde warrior buffları oluyor.bu şekilde kasma hızımdanda memnunum. 3wiz+2bard mı iyi olur 4wiz mi?

Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
  • quote:

2warrior-2bard-3wiz-1cleric partyim var ve iki warrrior kullandığımdan dolayı bardlarada attack yaptırıyorum ellerinde rare +1+2 harplar aldım.
    bi warrioru wizard yapsam bardlar atak yapmasa daha hızlı kasarım gibi geliyor. Warriorun avantajıda savaşlara 8charla gittiğimde 2warrior çok işe yarıyo; tüm partyde warrior buffları oluyor.bu şekilde kasma hızımdanda memnunum. 3wiz+2bard mı iyi olur 4wiz mi?

Eğer çok damage yediğin kendinden çok yüksek lvl lerde kasıyorsan;
    1 bard 1 cleric 2 warrior 4 wizard

Ölme riskinin olmadığı kendinden çok düşük levellerde kasıyorsan;
    2 bard 1 cleric 1 warrior 4 wizard.

İdeal pt bunlar.
  • Beyler bu takvim olayı sitedenmi yoksa oyundamı yapılıyor.Birde skil 0 ladıktan sonra tüm sp yi geri veriyormu?
  • şurda varya şu garip soruları görünce koşup koşup kendimi duvaara vurasım geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hilmicim

Bende hala Sunucu Denetleniyor veya Güncelleniyor diyo :s Bu ne Arkadaş ya ne zaman açılcak

aynısını bndede diyor

BöyLe Dewam Edicek heraLde Daha
  • quote:

2warrior-2bard-3wiz-1cleric partyim var ve iki warrrior kullandığımdan dolayı bardlarada attack yaptırıyorum ellerinde rare +1+2 harplar aldım.

Haci 8 chari ayni anda nasil kontrol ediyorsun savaşta yaw
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.