Şimdi Ara

15 2014 FORMULA 1 JAPANESE GRAND PRIX (Suzuka) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sutil'in kazasından sonra güvenlik aracı girmeliydi.Riskli bir yerdi sonuçta ve bu kaza yaşanmazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Sırf Biancihin çarpmasıda değilmiş olay...Sonrasında kurtarma aracıda hareket ederek aracın üstüne çıkmış...

15 2014 FORMULA 1 JAPANESE GRAND PRIX (Suzuka)

• Çok kötü gözüküyor bu açıdan. Japonya gibi tecrübeli bir yerde bile böyle sorumsuzca bir olayın yaşanması düşündürücü.
  •  15 2014 FORMULA 1 JAPANESE GRAND PRIX (Suzuka)
  • BIA için resmi haber yok, ama ROS 'Durumun çok ciddi olduğunu' söyledi.

https://twitter.com/serhanacar
  • Rosberg bilgi aldığını durumun ciddi olduğunu ayrıntıya girmek istemediğini söylemiş. İnşallah Bianchiye bi şey olmaz. :(
  • Kazanın fotoğraflarına bakıyorum da, bir insanın o araçtan canlı çıkması pek mümkün değil. En kötü senaryoya hazırlıklı olmak gerek.

@Alberto Ascari

Pek çok kazaya, kazaya müdahale eden ekiplere (pist görevlileri, kamyonlar vs.) şahit oluyoruz. Bianchi'nin önceden kaza yapmış olan ve ona müdahale eden ekibin olduğu noktada kaza yapması tam anlamıyla şanssızlık. Burada herhangi bir ihmal göremiyorum, pilotların o noktadan dikkatli geçmesi için sarı bayraklar da vardı. Bir de Bianchi'nin nasıl kaza yaptığına bakmak lazım, belki de otomobilden kaynaklanan bir sorun vardı.

@!3!ack

Motor sporları bu, ciddi kazalar elbette ki olacaktır. Ama yapılan ciddi kazalarda bile şans faktörü çok önemli. Simoncelli kazasında, Rossi farklı bir açıdan Simoncelli'ye çarpmış olsaydı, Simoncelli şu an hala hayatta olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 5 Ekim 2014; 12:07:34 >
  • @serhanacar:En kötüsünü duyurmaktan korkuyorum... Paylaşmayacağım, ama fotolardan otomobilin kokpit dışındaki tüm üst kısmının parçalandığı görülüyor...
  • FIA kazayı göstermiyor ama durum baya ciddiymiş. Sutil'e yardıma gelen hakemler ve kurtarma aracının altına girmiş BIANCHI. İnsallah ciddi birseyi yoktur.
  • Pistlerde vefat eden son pilot Senna olarak kalsın , lütfen .
  • Haber versinler bari çıldırdım burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sağ salim kurtulur

• Umarim kotu bir sey olmaz Bianchi kubica gibi massa gibi kurtulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 5 Ekim 2014; 13:19:14 >
  • FIA'nın resmi açıklamasına göre, Bianchi başından ağır bir şekilde yaralanmış. Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınacakmış. Umarım sağ salim aramıza döner, ancak otomobilinin o halini görünce de bana bu mucize gibi geliyor.

http://www.fia.com/news/note-media-regarding-jules-bianchi
  • Ben bu adamı seviyordum yaumarım birşey olmaz. Arkadaşın dediği gibi umarım f1 de son ölen kişi senna olarak kalır

• Kazanın videosu var mı arkadaslar? Birkaç videoya baktım kazanın nasıl oldugunu hala anlayamadım da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puredistance

Kazanın videosu var mı arkadaslar? Birkaç videoya baktım kazanın nasıl oldugunu hala anlayamadım da.

Bianchi'nin kazasının görüntüleri yok hocam. Canlı yayında dahi kazayı göstermediler. Sutil'in kazasının görüntülerini bulabilirsin ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: Puredistance

Kazanın videosu var mı arkadaslar? Birkaç videoya baktım kazanın nasıl oldugunu hala anlayamadım da.

Bianchi'nin kazasının görüntüleri yok hocam. Canlı yayında dahi kazayı göstermediler. Sutil'in kazasının görüntülerini bulabilirsin ama.

Onu gördüm hocam ama bia'nın kazasının ne şekilde olduğunu çözemedim. Sutil kazasından sonra bir anda bianın aracını çekme aracının altında kaldığını gösteriyor o aracın o yörüngede o aracın altında ne şekilde nasıl kaldığını kafamda çizmeye çalıstım ama hala cevap bulamadım.

• start düzlüğünde yolda kalan aracı iterlerken bile sokmadılar güvenlik aracını, anca böyle birşey olunca çıkarlarını göz ardı edip sokarlar bundan sonra.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.