Şimdi Ara

15-25 arası performans ve güvenlikli araba aranıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: o.lut03

quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-degisensiz-kiraz-kirmizi-229522128/detay

Örnek olarak, ille bu araç diye demedim

Gayet iyi ancak pahalı gibi duruyor ben bir pazar araştırması yapayım teşekkürler tavsiye için

aracınız 1.6 115 lik fsi motor mu şehir içi yeter li mi şehıir dışı nasıl kullanıyorsunuz da bayılıyor motorun durumu kötü mü bizde araba düşünüyoruz da bilgim olsun diye soruyorum

2 el olarak satın aldım benzinde şehir içi 45 kuruş ölüçtüm ancak o zamanlar benzin 5 lira üstüydü. Genelde şehir içi biniyorum ve yeni sistem bir tüp olduğunu yakıtın düşeceğini söylediler bende taktırdım 1 senedir tüpte kullanıyorum şehir içi inanılmaz bir yakıtı var 30 liraya 135 km yol yapıyorum dizelle yarışacak neredeyse. Ankaradan Balaya gittiyseniz bilirsiniz 100-200mlik yokuşlar çok ve 110-120yle giderken anında o yokuşta 70-80e düşüyor ve sonrasında gazı köklüyorum ancak tepkisi çok geç oluyor(tekrar hızımı alıp diğer yokuşu çıkmıyor) hızı düştükçe düşüyor. Ancak tüpte yakıtı çok düşüyor, ben artık yakıtını geçtim bayılmamasını istiyorum. Almayı düşünüyorsanız aile için ideal hızı tatminkar çok rahat bir şekilde dolu-boş farketmez 160-180e çıkıyor ve en ufak bir titremesi vs.yok. Yakıtı de dediğim gibi tüp taktıracaksınız ve bayılmaya mahkumsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Biraz diğer araçlara göre hantal olabilir ama eğer vergi ve yakıt sorun olmazsa 2000 motor civarı olursa çok sorun olmaz.

Benim baktığım golf ve volvo 16 yaş üstü oluyor otomatik olarak vergisi düşüyor ama kmde 50 kuruş yakıyor deniliyor benzinde. Benim şuanki aracım da 45 kuruş yakıyordu benzinde o yüzden fark olacağını sanmıyorum motor da güçlü olursa bayılma sorununu aşacağımı düşünüyorum.

• volvo 2.0t 1.9 t4

• quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2323

volvo 2.0t 1.9 t4

Kullanıyor musunuz veya kullandınız mı? Araç hakkında bilgiye ihtiyacım var bende ciddi ciddi almayı düşünüyorum da.

• Megane 1

• quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Megane 1

Renault Manager vardı bende eskiden tam bir sanayi arabasıydı o yüzden yanaşmak istemiyorum ama tavsiyeniz üzerine baktım 150 hp model sadece bir tane var Türkiyede gayet temiz duruyor ama kararsızım aradığım gücü veremez galiba.

• quote:

quote:

Megane 1

Renault Manager vardı bende eskiden tam bir sanayi arabasıydı o yüzden yanaşmak istemiyorum ama tavsiyeniz üzerine baktım 150 hp model sadece bir tane var Türkiyede gayet temiz duruyor ama kararsızım aradığım gücü veremez galiba.

2001 Rxi yani full+full olanla gecen sene 2500 km lık bir maceram olmuştu araç gerçekten temiz performans veriyor ve lpgde az yakiyor. Bir inceleyin bence

• quote:

quote:

quote:

Megane 1

2001 Rxi yani full+full olanla gecen sene 2500 km lık bir maceram olmuştu araç gerçekten temiz performans veriyor ve lpgde az yakiyor. Bir inceleyin bence

2001 rxi değil de 1998-1999 model rxe 16V modeli 150 hp imiş internetten baktım da şehir içi 10.7 litre gösteriyor, volvo S40 200 hp 13.7 litre, golf mk3 150 hp 12,5 litre gösteriyor. Golf hatchback olduğu için daha seridir tahminim volvonun da gücü 50 hp fazla geliyor ve fiyatlar aynı neredeyse.

• çağlar2323 kullanıcısına yanıt
    kullanmadim 1.6 kullandim 4 yil 109 bg di 2.viteste 110 goruyordum cok 1.6 lara toz yutturdum 2.0 t4 arkadasta vardi 1 2 3 viteste lastik sariyordu olduu yerdee inanin performansindan cok memnun kalirsiniz ama temizi ve nadir olarak bulunan manuel vitesi bulursaniz kacirmayin megane golf hava onlar konfor guvenlik performans donanim hepsi bir arada sadece volvoda

• quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2323

kullanmadim 1.6 kullandim 4 yil 109 bg di 2.viteste 110 goruyordum cok 1.6 lara toz yutturdum 2.0 t4 arkadasta vardi 1 2 3 viteste lastik sariyordu olduu yerdee inanin performansindan cok memnun kalirsiniz ama temizi ve nadir olarak bulunan manuel vitesi bulursaniz kacirmayin megane golf hava onlar konfor guvenlik performans donanim hepsi bir arada sadece volvoda

Bende s60 yeni kasa 1.6 d2 modeline bindim resmen hayran bıraktı ama o kasaya o motor olmamış orası ayrı ama içine bindiğimde resmen güven kokuyordu içine ses alma vs. hiçbir hatası yoktu. Ciddi ciddi volvoya yöneldim :)

• S40 t4 önermeye gelmiştim ama zaten sizinde düşünceniz o yöndeymiş . O paraya sizin ilacıniz t4 ama kazasız bulabilir mısınız bilemem .

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

S40 t4 önermeye gelmiştim ama zaten sizinde düşünceniz o yöndeymiş . O paraya sizin ilacıniz t4 ama kazasız bulabilir mısınız bilemem .

Evet benim acelem yok en temizini arıyorum ama pek de fikrim yok açıkcası motoru en fazla kaç bin kmde olmalı, normalde kaç binde motoru biter veya bilmem gereken başka püf noktası var mı?

• bir buçuk sene kadar t4 e bindim kesinlikle o bütçede t4 derim bulamazsanız 2.0t bile olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin bayramı mübarek olsun yazdıklarınız için sağolun, volvo S40 1.9 T4, Peugeot 306 ve golf mk3 2.0 gti üstüne yoğunlaştım temiz düşerse kaçırmam. Daha üstüne eklemek isteyen varsa da dinlerim :)

• Omega 2.5 veriyim abime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

Omega 2.5 veriyim abime

Omega çok büyük gelir biraz sportif duruşlu olsun :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.