Şimdi Ara

15-25 lvl arası arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 4s1

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Midde adam yoksa, kule yıkılıyorsa ve sen gitmiyorsan tek salakça şey senin yaptığın olur. Ayrıca sustaini iyidir wwnin, caite karşı farm yapabilir.

He, he yapar caitlyne karşı farm midde

westteysen gman bob'a mucizevi bir yolla ulaş, sen caitlyn iken o warwick ile adım attırmaz sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saiansakulta

quote:

quote:

Midde adam yoksa, kule yıkılıyorsa ve sen gitmiyorsan tek salakça şey senin yaptığın olur. Ayrıca sustaini iyidir wwnin, caite karşı farm yapabilir.

westteysen gman bob'a mucizevi bir yolla ulaş, sen caitlyn iken o warwick ile adım attırmaz sana

Evet aramızda başka gman bob varmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enbima Yonezu

quote:

quote:

Denedin mi de konuşuyorsun ? Görende adamı WW ile pro zanneder.

@DonJuanDeMarco Ekleyebilirsin. Nick : ryhorn ama 30 levelim.

Hay allahım, her champla en az 30 oyun atmışlığım vardır az çok biliyorum, kaç winin var senin allah için ya.. Ben caitlynken kim gelirse gelsin midde karşıma ww ile kafasını ezerim farm yaptırmam arkadaş varsa denemek isteyen gelsin. Eğer ww caitlyn karşısında farm yapmayı başarırsa bu ww'nin oynamayı bilmesinden değil caitlynin noobluğundan kaynaklanır anca.

Sana liseli falan diyeceğim.Kimliğimi çıkartır vururum diye atarlanacaksın.O yüzden hiç girmeyelim tartışmaya ama yine de sakin ol aslan.Ezersin sen.

• Nick : Sound 0F Silence

İsteyen ekleyebilir level 22.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saiansakulta

quote:

quote:

Evet aramızda başka gman bob varmı ?

senin gibiler olmasa hepimiz o seviyedeki oyuncular olacağız,aman neyse caitLyN aFFeTmeZz !!1!1!11!

• quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

ben de 20 level east im isteyenlerle oynarim cok pro degilim ama feedlemem en azindan nickim TheRuttlessBlade not: maclara bakip feedersin falan demeyin level 30larin macinda runesuz oynadim cogunu

up gelmek isteyen east te maç atarım
  • eastte ki arkadaşlarda birbirine yardımcı olsun biz westte iyiyiz şu an 3 4 kişi güzel oyun atıyoruz saolsun arkadaşlar çağrımı cevapsız bırakmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonJuanDeMarco

eastte ki arkadaşlarda birbirine yardımcı olsun biz westte iyiyiz şu an 3 4 kişi güzel oyun atıyoruz saolsun arkadaşlar çağrımı cevapsız bırakmadı :)

aynen cok zevklıydı...hızlıda tanıstık...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.