Şimdi Ara

15.6' notebook için soğutucu tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N550JV 15.6' notebook sahibiyim. Yakın zamanda da soğutucu alacağım. Maksimum 100, 110 TL'ye güzel bir soğutucu tavsiyesi verebilirseniz çok sevinirim. Aklımda herhangi bir model yok, bütün önerilere açığım. Sessiz olursa daha iyi olur ancak olmazsa da problem değil. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erenbkn E kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/addison-anc-505-5-mavi-led-fan-2-usb-6-farkli-kademe-ayari-15-17-notebook-sogutucu-stand-p-BS400020?magaza=Hepsiburada arkadaşıma aldirdim arada bende kullanıyorum çok etkili sogutuyor 10 derece dusuruyor bende x550jx var arkadaşın laptop kapanıyordu hatta cs go oynarken kapanmıyor artık onunki tavsiye ederim güzel sessizlik konusuna gelirsek gün içinde duymasın sesini sadece gece biraz geliyor o da dert edilecek değil tek fanlilari onermiyorum sogutmuyor denedim 2 3 derece daha ısınmasına neden oldu hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 24 Ekim 2016; 10:44:52 >

• Resimler
     15.6' notebook için soğutucu tavsiyesi... 15.6' notebook için soğutucu tavsiyesi... 15.6' notebook için soğutucu tavsiyesi... 15.6' notebook için soğutucu tavsiyesi... 15.6' notebook için soğutucu tavsiyesi...

• Yardımınız için teşekkür ederim. Önerdiğiniz soğutucuyu ilk tercihime koydum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.