< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBlack -- 19 Mayıs 2021; 8:8:11 > |
15 Ay Çalışarak Sıfırdan İlk 10.000 Sıralama Hedefi (3. sayfa)
-
-
Güncelleme: 2 hafta önce falan programımı buraya yazmıştım. Fakat tahmin edilebileceği gibi tam anlamıyla yapamadım. Aytyi aksatmadan hallettim fakat tyt tarafında baya bi boşvermişlik (ertesi gün yaparım yaa) oldu. Bilmiyorum belki de şimdiden bu kadar tytye yüklenmek fazla gelmiştir. Önümde bu programla 1 ay daha var, elimden geldiğince yapmaya devam edicem. Bi de bugün tytye girdim netlerim yarın açıklanacak atarım buraya.
-
Hocam aytde 12 yi de mi halletiniz 65 nasıl yapcaniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben fen bilimleri özel okulunda okuyorum. Bizim ayt sınavlarımız 11. sınıf konularından oluyor. Yani 11. sınıf konularından 65 net yapmayı planlıyorum, bir de üstüne seneye 12. sınıf eklenicek orasını daha kestiremiyorum pek kaç net yapacağımla alakalı.
-
Benim de aklıma o geldi zaten önce dershanesi gidiyorum ben de
Başarılar hocam
Teşekkürler hocam
-
Güncelleme: Tyt sınavı sonuçlarım;
TR:29,25 net
Mat: 19,75 net
Fen: 11,75 net
Sosyal : 18 net
Total: 78,75 net
Şuan çok mutluyum netlerim çok hızlı artıyor, 11 Nisanda ilk tyt denememden 61 net yaparken şuan 79 net yapıyorum. 3 haftada 18 net gibi bir artış ben de beklemiyordum fakat gerçekten çalışınca olduğunu anladım ve tekrar potansiyelimin olduğunu hissetmeye başladım. Artık netlerim daha yavaş artacaktır diye düşünüyorum çünkü sürem anca bunu yapmaya yetiyor, artık ne kadar hızlı olabilirsem o kadar netim artar diye düşünüyorum.
Galiba haftaya yine yks denemesine giricez netleri gelince atarım buraya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterBlackGüncelleme: Tyt sınavı sonuçlarım;
Şuan çok mutluyum netlerim çok hızlı artıyor, 11 Nisanda ilk tyt denememden 61 net yaparken şuan 79 net yapıyorum. 3 haftada 18 net gibi bir artış ben de beklemiyordum fakat gerçekten çalışınca olduğunu anladım ve tekrar potansiyelimin olduğunu hissetmeye başladım. Artık netlerim daha yavaş artacaktır diye düşünüyorum çünkü sürem anca bunu yapmaya yetiyor, artık ne kadar hızlı olabilirsem o kadar netim artar diye düşünüyorum.
olum bizim dershane bu kadar yapmıo sizde niye bu kadar fazla oluo tyt 4 müydü bu girdiğin
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterBlackGüncelleme: Tyt sınavı sonuçlarım;
şu muydu bro bir de bundan sonra yüzyüze girme izni var mı bizde yok galiba da kurum aynı olduğundan soruyorum
-
Evet buydu. Bizde de yok yüzyüze girme izni. Netler nasıl senin ?
-
Buna girmedim virüs var bizim dershanede vakalar çıkmıştı genelde son 2 aydaki sınavlar 80 90 aralığında değişiyordu
-
youtubedan baktım sorulara sosyalde baya döküldüm baya iyi yapmışsın valla
-
Nasıl sosyalde döküldün olum okuduğunu anlama işte. Tarih ful, coğrafya 1 boş, felsefe 1 boş, din ful benim sosyalde. 80-90 net yapıyosan baya iyi. Online giremiyor musunuz siz denemelere?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBlack -- 2 Mayıs 2021; 20:16:32 > -
Online var da ben iradesiz biriyim online olunca tak açıyorum googledan bakıyorum fende unuttuğum bilgiye bakıyorum yazım yanlışına bir anlamı kalmıyor bu ayın sonunda bir tane var galiba onda da kurumdan alıp evde çözerim herhalde
Tarihi yorumlayamadım bu sefer diyelim skksskks ilk sorunun 2 şıkkı neredeyse birbirinin aynisiydi
Olum fenden unuttuğun bilgiyi bulana kadar ohooo 5dk geçer. İnternetten sadece belki biyolojiye bakabilirsin biraz o da çok zaman kaybı, diğer derslerden ne bakcan ki. Bence gir online olsa da alışmamız lazım seneye açılacağı da belli değil. Bence yine yarım yamalak açılır. O yüzden önemli olan sürece ayak uydurmak yoksa biz de elenicez, sürece ayak uyduranlar kazanıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WalterBlackOlum fenden unuttuğun bilgiyi bulana kadar ohooo 5dk geçer. İnternetten sadece belki biyolojiye bakabilirsin biraz o da çok zaman kaybı, diğer derslerden ne bakcan ki. Bence gir online olsa da alışmamız lazım seneye açılacağı da belli değil. Bence yine yarım yamalak açılır. O yüzden önemli olan sürece ayak uydurmak yoksa biz de elenicez, sürece ayak uyduranlar kazanıyor.
Bir şekilde bulucaz alışıcaz kopya uzmanı olduğum için ben hızlıca buluyorum ustalaştım
-
Bu .... Obp si bir bizim hayatımızı kararttı yemin ediyorum hayatı..... attı ya lan son senenmizde bile fen lisesinin daha üst anadolu liselerinin sorularını gözümüz kapalı çözerdik kendi sınavlarımızda 80 i zor alırdık aq
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X