Şimdi Ara

15 bin tl ye kadar 2.0 motor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • temizi bulunursa primera 2.0 gt süper tercih olur.

ama o fiyata alınacak 2.0 motorlu arabaların hepsi eski olacaktıe, temizini bulmak çok zor olur.
  • Hocam Toyota Avensis alın rahat edin hem az yakar çok kaçar sıkıntısız masrafsız kullanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

a kasa vectra alınır,binilir hatta gt bile düşürülür.

Aynı araç bizde var,benzinli.bu özellikler için cd donanım almanız lazım bilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

19 dan fazla masraf açar mı açmaz mı bilmem ama saçma sapan arızalarla uğraşmam herhalde.

örneğin;
    2 yılda 3 kapı kilidi ve 5 kilit motoru değiştirdim. hala daha kapını teki sorunlu.
    orijinal kapı kilidi bile plastik ve çabuk bozuluyor (kilit tanesi 70, kilit motoru 25 tl)

bir diğer;
    araca geçen sene sıfır akü aldım 72 amper.
    bir yerde kaçak var aküyü bitiriyor. ne olduğunu bulamadık bir türlü git gel git gel.
    aracı rampa bir yer olmadan uzun süreli bir yere bırakamıyorum.
    bu sene aküyü garantiden değiştirdim akü sorunlu galiba diyerek.
    aynı sıkıntı gene devam ediyor..

aracımı satılığa çıkardım.

satınca arayışa geçeceğim..
  • Nissan maxima

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne aldın hocam araba?
  • Konu 1 sene sonra hortlamış, ben de merak ettim okuyunca, ne aldınız?
  • vectra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

vectra

A kasalar eşşek gibi gidiyor.115'likleri bile güzel yürüyor,rampalarda filan kesinlikle sıkıntı çıkarmıyor.Hemen her anlamda memnun eder.Sakın klimasız almayın,yazın uzun yolda ağzınıza almadığınız lafları edersiniz,tecrübe ile sabit.
  • MAXİMA
  • Maxima v6 cidden süper ben de niyetlendim ama alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala daha eski aracıma binmeye devam etmekteyim.
    kronik sorunları ile boğuşuyorum. geçen gün motora 1000 tl daha masraf ettim.

8 - 10 müşteri çıktı ve ben aracın nesi varsa söylediğimden dolayı elimde kaldı :)
    dürüstlükten sebep satamadım diyebilirim.

al sat ile uğraşan bi arkadaş sen arabayı satamazsın ama ben satarım dedi.
    neden diye sorduğumda "sen yalan yere yemin edebilir misin? ben ederim" dedi.
    ben üç günlük dünyada yalan söyleyip kul hakkına giremeyeceğimden, oradan elde edeceğim 300 - 500 tl yi çoluk çocuğumun boğazından geçiremeyeceğimden malım elimde patlamış durumda.

aracı yok pahasına bedava da vermiyorum. hakkını verene satacağım. şimdilik beklemedeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

hala daha eski aracıma binmeye devam etmekteyim.
    kronik sorunları ile boğuşuyorum. geçen gün motora 1000 tl daha masraf ettim.

8 - 10 müşteri çıktı ve ben aracın nesi varsa söylediğimden dolayı elimde kaldı :)
    dürüstlükten sebep satamadım diyebilirim.

al sat ile uğraşan bi arkadaş sen arabayı satamazsın ama ben satarım dedi.
    neden diye sorduğumda "sen yalan yere yemin edebilir misin? ben ederim" dedi.
    ben üç günlük dünyada yalan söyleyip kul hakkına giremeyeceğimden, oradan elde edeceğim 300 - 500 tl yi çoluk çocuğumun boğazından geçiremeyeceğimden malım elimde patlamış durumda.

aracı yok pahasına bedava da vermiyorum. hakkını verene satacağım. şimdilik beklemedeyim..

r19 kaç model sedan mı renk ne belki alabilirim

• 98 model 1.4 rna hb.
    277 bin km de

15 bin tl ye kadar 2.0 motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerz -- 1 Mart 2016; 13:59:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.