Şimdi Ara

15 bine binilecek araba kalmamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: duggac

15 bin çok para gibi konu açmışsın git metrobüse otobüse bin.

tayyip hesap açmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

15 bine ortalama 3 tane çöp teneke araba alınır. Misal , Taunus , R12ts , favorit. we paşa paşa binilir

Neye göre çöp,teneke?Bi bitmediniz!

Yaşına,sağlamlığına göre kötü olabilir ama eğer Toros alacaksan masrafın olmaz,boş beleş yapma.
  • Bugün aracımı yıkatırken gördüm..Arkadaş ile muhabbet ettik..97 model 1.4 ie Tipo almış 12.000 e aracın kaporta boyası gayet temizdi ve diri gözüküyordu..LPG takmış mis gibi biniyordu..15.000 TL ye başka ne vereceklerdi ki? Sıfır araç fiyatlarından haberiniz yok galiba
  • Ben de 2. araç olarak şehir içinde kullanmalık 10-13 bin arası bir araç bakıyorum.Hem mevcut aracımın kilometresi artmasın(7 ayda 12 bin yaptım :D ) Hem de park esnasında ve hanıma öğretirken canım yanmasın :) Bir çok seçenek mevcut.
  • 15 bin ne ya şakamısınız 2017 Turkiyesinde 15.000 TL dediginiz para alt üstü 3700 EURO yapıyor. Para degersiz,insan degersiz.. Degerli olan tek şey Yavşak,yancı,omurgasiz,hirsiz yalakalar..

Siz 15 bin tl ile gidin guzel bir 250cc motosiklet alin sakin sakin sürün.. Araba filan alinmaz o paraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

15 bin çok para gibi konu açmışsın git metrobüse otobüse bin.

Sana göre az para olan şey bir başkası için ulaşılması zor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.