Şimdi Ara

15 Günde 300 tl Çektim Dekont İçerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maliye kaydı ve vergi no su olan güvenilir bir site.Güvendiğim için 750 tl yatırım yaptım ama iyi bir başlangıç yapmak isteyenler için yatırım önerim 400 tl dir.
    Depo ve ödeme puanı yok.Sürekli etkinlik yapılıyor ve çok hızlı büyüyen bir site.Ana sayfasında da görünüyor şuan siteye yapılan yatırım 400 bin tl yi buldu.Üyelerime whatsaptan 24 saat yardımcı oluyorum her konuda.

20 adet tavuk ve bir inek kapasiteniz var.yüksek yatırımcılar için pastane seçeneğide mevcut.satın aldığınız tavuk ve inekler günlük süt yumurta veriyor tek yapmanız gereken onları toplamak ve satmak.günde bir kez giriş yapmak yeterlidir.örneğin bir altın tavuk 30 tl maliyetli ve ay sonunda 45 tl kazanç sağlıyor yani bir tavuktan 15 tl kar elde ediyoruz.

http://ciftlik.im/ana_sayfa?r=king365g

DEKONTLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king365g -- 15 Ocak 2017; 11:3:47 >

• Baydı bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuesoul

Baydı bunlar

ee yani. Baydı bunlar derken. Ben havadan konuşmuyorum dekont belge ortada daha 750 tl çekim yaptım toplamda yani yatırımım çıktı 1 ay da hemde hepsinin dekontu mevcut. Bir sıkıntın varsa söyle boş yapma çamur atma..
  • 4 mesajla tanıtım yapamazsın artık yemiyor millet dekont ayarlamak çocuk isi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuesoul -- 18 Ocak 2017; 1:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuesoul

4 mesajla tanıtım yapamazsın artık yemiyor millet dekont ayarlamak çocuk isi.

Ha ben oturdum sahte dekont hazırladım demi hastamısın kardeşim sen ya.Nasıl bir ıspat bekliyon acaba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 gün içinde 20 tl bulmam lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.