Bildirim
15 günde ayt fizik bitermi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bitmez. Başka soru?
-
biter bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bitmez.
-
ayt fizik 2 ayda anca biter
-
ACİL YARDIM
ARKADASLAR BİLİYORSUNUZ 15 GÜNDE AYT FİZİK BİTİRME GİBİ BİR HEDEFİM VARDİ . AN İTİBARİYLE TAMAMLANDİ AMA BRANS DENEMELERİNDE 3 Ü GECEMEDİM. SİZCE NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan girsem 5 yaparım zaten okulda öğrendiklerim ile
tyt feni de 1 haftada bitirmiştin sonra 4 net yapıyorsun sınavda
-
o daha bitmedi ki fizikte 3 konu biyolojide 1 gunluk konular kaldı ve 3dnin feni zordu + fene geçtiğimde 5 dakikam kalmıstı
mümkün değil. konu anlatım videosu izleyip geçersin de o da sana ne katar meçhul
-
15 günde bitirsen ne olacak ki risk almana gerek yok ne kadar verimli bitecek ne kadarı kafanda oturacak meçhul gerek yok bence martta nisanda fln bitirsen de olur yeter ki sağlam bitir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 30 Aralık 2023; 16:18:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ACİL YARDIM ARKADASLAR BİLİYORSUNUZ 15 GÜNDE AYT FİZİK BİTİRME GİBİ BİR HEDEFİM VARDİ . AN İTİBARİYLE TAMAMLANDİ AMA BRANS DENEMELERİNDE 3 Ü GECEMEDİM. SİZCE NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X