Şimdi Ara

###15 HAZİRAN### !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TOUCH_MY_FEAR

ASLINDA SÜPER OLUR AMA Bİ ZEVKİ KALMAZ O İTEMİ ÇIKARINCA AMMA MUTLU OLUYOZ EĞER ÖLE OLURSA HER KEZİN ELİNDE +8 SAHRD +8 IB FLN. OLUR

super mi
  • bide boxer eldiveni war
    onun vurusunu coq merak ediyorum daha goremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly_ -- 8 Haziran 2006; 13:20:49 >
  • İce_Age geliyo.
    aynı japon server ı gibi olcak
    yani NPC lerden shard falan alabileceğiz
  • lvl 67 oldum hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mongo

lvl 67 oldum hayırlı olsun

haırlı olsun
  • Evet dogru shell,raptor,shard vsvs npc de bulmak mümkün olacak.Oyun dekorasyonu sanırım jpkodaki gibi olacak.Yeni canavar ve itemler cıkıcak.Ama ne zaman olucak bir bilgim yok.
  • Sallamatasyon gibi geldi cünkü biz cok gerideyiz
  • Beykler eğer 80 pahtc i gelirse 60 olmak daha koolay olcak dimi ? Yani çünkü şimdi ki gibi olursa kimse kasamas
  • Herkesin dedigine inanma ama keske gercek olsa
  • EGER OLURSA CYPHER DA SHARD +10 DAN GECİLMEZ
  • TAMEMEN SAÇMALIK BEYLER JAPKODA NPC LERDE SHARD FALAN YOK BEN KENDİM OYUNUYORUM CHARIM SADECE İTEM KİRALAYA BİLİYORSUNUZ 1 GÜNLÜK +6 İLE +8 ARASI BÜTÜN İTEMLER VAR 1 GÜNLÜK 2 M YE LAYCOAN STAFF +6 KİRALANA BİLİO KESİNLİKLE SALLAMA YAPMAYIN

• quote:

Orjinalden alıntı: lord_darkar

ARKADAŞIM GEÇEN İSTANBULDAKİ KNETWORK SAHİBİ İLE KNİGHTI YAPAN KİŞİ LVL 70 İN AÇILMIYACAĞINI AMA YENİ İTEMLAR YENİ CANAVARLAR OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ NE YAZIKKİ SHARD KONUSUNDA Bİ AÇIKLAMA YAPILMAMIŞTIR

evet lvl 70 den sonrasının acılması dusunulmuyor cok ılerkı bır zamanda lvl 72 açılacagı soylendı bızde vardık ke 2 semınerınde
  • oho yalan isler bunlar
  • Beyler size bişi göstermek istiyorum ister inanın ister inanmayın ya bi göreseniz bi solucandan bile 30k çıkıo..
    en iisi link olarak verim yoksa resmin yarısı gözükmüo
    http://img109.imageshack.us/img109/1272/adsz9fg.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCC610F8A -- 15 Haziran 2006; 16:26:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fire_andnova

Evet arkadaşlar doğruluk oranı nasıldır bilmiyorum ama msn den arkadaşımın dediğine göre 15 haziranda serverlarda npcs lerde shard lar sheller fln olcakmış.Şuan resmi sitesi kapalı bakıp kontroll edemedim.Galiba 80 lvl patchi de gelcekmiş yani japon server gibi oluyomuş

arkadaşım avatarı değiştiririsen çok sevinirim avatar mı kalmadı ?
  • Olabiler tüm söylentiler ..
    15 veya 25 haziran yönünde..
    biz beklioruz inş. açılır..
  • her arkadaşının dedigine inanıpta böle böle oluyomuş diip konu açarsan bu forum forumluktan çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fire_andnova

acaba 70 lvl %99 olmayacanların neden kasmaya başladığını biliyormusunuz.Beramusta beramus 70 warrior %99 kasmaya başladı giant golemlerde.

80 levelin acılcagını bizde biliyoruz adamlar o yuzden kasmaya basladı ama yok npcde shard olcak yok su olcak bu olcak sacma bence hatta cok sacma
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnoktaQ

Olabiler tüm söylentiler ..
    15 veya 25 haziran yönünde..
    biz beklioruz inş. açılır..

gelmez inş temmuzda cikar inş
  • hayır arkdaşlar saçma değil bakın resme daha çok resim çekçektimde dc verdi

http://img109.imageshack.us/img109/1272/adsz9fg.jpg alın bakın görün ondan sonra konuşun

(fareyle gösterdiğim elbise variorun chitini)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCC610F8A -- 15 Haziran 2006; 16:50:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.