Şimdi Ara

15 komando hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.Bahçe teknik heyeti, 15 kişilik maç kadrosunu hazır tutmak için GPS verilerinden yararlanıyor

Fenerbahçe'de teknolojinin tüm imkanlarını kullanan Ersun Yanal, klasik 11 değil 15 kişilik bir kadroyu hazır tutmayı düşünüyor. Teknik ekibiyle sürekli GPS verilerinden de yararlanan Yanal, 11'i rakibe göre maç saatinde belirlemeyi planlıyor.

EMRE-HOLMEN-ALPER POTUK
    Rakibe sürekli basan, boş alan bırakmayan, çok koşan bir kadro oluşturulması için en güvenilen oyuncular da koşu mesafesi ve kaleye dikine gitmesiyle Holmen ve Alper, tecrübesi ve yeteneğiyle Emre olacak. Yanal'ın, sık sakatlanan Emre Belözoğlu'nu daha verimli kullanmak için maç sürelerini azaltmayı düşündüğü, bunu Emre'ye söylediği de öğrenildi. emre-holmen-alper emre sakatlanmazsa ııdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BİR KAR YAĞAR İNCE İNCE
  • nıye glyn olm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulıc32

nıye glyn olm

sinirden la şuan 9 tane mesaj geldi yönetimden çogu 3-4 ay önce yazdıgım şeylerden oluşan bir sürü yorumum ve konum kural dışı konu diye silinmiş. birisi bana ceza aldırmaya çalışıyor anlaşılan . yönetimde ne hikmetse hepsini silmiş
  • Salih'i harcamasınlar da
  • Ersun hocam nerden buluyon böyle şeyleri. Futbolculara çip taktırıp gezdirecek yakında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haydi be fener

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikmet Karaman'ın helikopterine rakip olabilir bu gps.
  • Formda bir Emre Holmen ve Alper üçlüsü rakibe göz açtırmaz gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

BİR KAR YAĞAR İNCE İNCE

BARONİNİN HALİ NİCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

nıye glyn olm

sinirden la şuan 9 tane mesaj geldi yönetimden çogu 3-4 ay önce yazdıgım şeylerden oluşan bir sürü yorumum ve konum kural dışı konu diye silinmiş. birisi bana ceza aldırmaya çalışıyor anlaşılan . yönetimde ne hikmetse hepsini silmiş

bana da aynısı oldu, 1 aydan fazla oldu sanırım yazdığım mesaj , yeni silmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

BİR KAR YAĞAR İNCE İNCE

BARONİNİN HALİ NİCE

Fransa'nın Güneyinde bir sahil kasabası var adı nice
  • GPS taktırmış arabalarına, kim barda kim gece hayatında hemen öğreniyor işte
  • İşte bu Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir.
  • Bunun bir sonraki evresi ''15 cyborg geliyor''.
  • quote:

quote:

nıye glyn olm

32 tanede bana geldi silinmiyorda tarayıcıyı kapatıyom açıyom 1 er tane azalıyor sinir oldum.
  • quote:

quote:

nıye glyn olm

birisi toplu denetime başlamış heralde banada geldi
  • İTTİRGİT BARONİ NİCE
  • Bilgisayarını al koltuğunun altına eline de al gps aletlerini ve ..... git Ersun Yanal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.