<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by civil</i> <br />15" lcd ile 17" crt arasında sadece 1" lik bir fark vardır(görülebilir alan olarak) Ben LCD kullanıyorum ve crt artık bulanık geliyor bana. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>+1 sen yazmasan ben yazacaktım :) 17" crtnin görülebilir alanı= 16" lcd...
oyun oynuyosanız kalite crt pek oynamıyosanız ya da 1024*768 çözünürlüğe razıysanız lcd..
ben de bunun 2 si arasında tercih yaptım ama daha çok oyun oynadığım için 107P4 aldım...
+1 real aynen,çok oyun oynayan kaliteli 17',ara sıra oynayan -mesela ben- 15'lcd diyorum.lcd nin başka bi havası var...
suna bak yaa bisey secemedim. ben ilede nasil evlencem ki nasil sececem[krl]
sen bence masaya bi ek yap .. 19" al dünyan şaşsın :) şaka bi yana 17 flat al bence . lcd ye o kadar para vermeye deymez . Eh zaten yurtta kullanıyomuşsun .. Evde kullansan bi derece ..
tamam iyi hos ama kasasi cok buyuk bu 19" in yaa. devasa bisey. bir de kaliteli bir 17" 230$+kdv, bi lcd 300$+kdv. arada 80$ var bilmiyom iste.
LCD +1 ölü piksel olayı yavaş yavaş efsane gibi gelmeye başladı bana... hafta sonu bi arkadaşa 17" LCD aldık (philips marka), 1280*1024'te pek hoştu peeek...
17" crt monitorü seçtim çünkü geniş ekranın oyunlar açısından yararı olduğunu düşündü.Boşuna 15" LCD ekrana para verilir miymiş?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme