Şimdi Ara

15.PİYADE ER EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI / AMASYA MERKEZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
5
Favori
34.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ilaci bavulda geciriyorlarmis diye duydum, cok detayli bir arama oluyor mu? Sadece “varsa cikarin” diyorlarsa gecirilir gibi sanki, mide bulantisi ilacini vermeseydiniz nolurdu mesela? Arayip buluyorlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Massohcu kullanıcısına yanıt
    Geçirenler vardır mutlaka. Çok detaylı bir arama olmuyor. Sizin de dediğiniz gibi ; askere girişte ilacınız varsa çıkarın diyorlar. Oradaki ortamı bilmediğim için, Mide bulantısı hapını risk almamak için çıkarıp çöpe attım. Kimse ilaç var mı diye bavulunuzu karıştırmıyor.
    -
    Şunu hatırlatayım yalnız ; askerliğin aşağı yukarı 2.haftasında dolap ve üst araması yapıldı bize. ARAMA SADECE 1 KEZ OLUYOR. Biz iştimadayken dolaplarımız kontrol edildi. İştimadan sonra bizi sıraya dizip teker teker aradılar. Ayrıca koğuşlarda şu şişesi, bot vb olması da yasaktı bizde. 🚫 riskli bir durum açıkçası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cankaragol48 C kullanıcısına yanıt

Bilgiler icin tesekkur ederim hocam

Rica ederim🙏. Aklınıza takılan bir soru olursa her zaman sorabilirsiniz.

Hocam bir sorum daha olacakti, giriste teslim edilen esyalar nelerdir bunlari hatirliyor musunuz? Sabun, dis macunu vs gibi esyalardan bahsediyorum. Bos yere fazladan esya goturmeyelim.

Girişte teslim edilen eşyaları hatırlamıyorum ama ; girişte bize hiç sormadılar. Ben mesela orada vermezler diye traş köpüğü, permatik , parfüm , giyilecek atlet çorap vs onları koymuştum bavula x ray e attılar bavulu. Sakıncası olsaydı eşyaları çıkartırlardı bavuldan.
    -
    Bu arada traş köpüğü sabun traş kolonyası, diş macunu diş fırçası bunları bize verdiler. Eksik bir şey olursa zaten askeriyedeki kantinde her türlü askerlik malzemesi var. Eksik oldukça Oradan alırsınız. 😊

Tesekkur ederim

• Rica ederim

• Mayıs celbi ile gidecek arkadaşlar yanınızda ne götüreceksiniz, kıyafet neler aldınız, hattınızı kisitladiniz mı

• 19 Mayıs son katılım tarihi. 18 Mayıs uçak bileti daha uyguna geldiği için 18 Mayıs'da katılacağım birliğe. 18 Mayısda havalimanından birliğe gidecek var mı?

hocam bu verilenler ilden ile birlikten birliğe değişiyor mu? yoksa her yerde standart mı acaba

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Merhaba👋 Şöyle söyleyeyim. Benim bugüne kadar yazdığım her şey Amasya ile ilgili oldu. Askerliği orada yaptığım için. Büyük ihtimalle çoğu yerde verilenler aynıdır. TANIDIĞIM BİR ABİ ile askere gitmeden önce konuştum.o istanbul da yapmıştı bedelli askerliği. Askere gidince her şey birebir anlattığı gibi çıktı. Durum bu şekilde 👍

Teşekkürler. Kardeşim tuşlu telefon götürecek daha önce askercell alınıp kullanılmış arkasında etiket var. Giriş yaparken askercell almamak için ne yapmak lazım. Kendi hattını kullanacak içeride. Baya zorluyorlarmış sanırım askercell için

• kapıda askercell aldırmaya çalışacaklar sakın almayın telefonum yok diyip cüzdana koyun geçin içerde kendi hattınızı kullanın

• Arkadaşlar selamlar. Daha önce Mamak için açmış olduğumuz Telegram bedelli grubunu artık bedelli almadıkları için genel gruba çevirdik. Bu grup altından bedelli askerlikle alakalı her türlü destek ve yardımlaşmaya devam edebilirsiniz. Genelde reklam yapan gereksiz hesapları vs. engelliyoruz.

Bedelli Askerlik Genel Yardımlaşma Grubu

https://t.me/bedelliyardimlasma

• fairtune kullanıcısına yanıt

Hocam bu aralar sahibinden üzerinden satılan Xiaomi Qin F22’lerden sipariş verdim WhatsApp kullanmak amacıyla ancak sonrasında forumlardan vs araştırdığımda internete girebilen, video ve müzik oynatabilen telefonların yasak olduğunu, yakalanması durumunda askerliğin 7 gün uzatıldığı vs yazıldığından kararsız kaldım ve siparişi iptal ettim. Bu konu hakkında aydınlatabilir misiniz

• Un1qC0D3 U kullanıcısına yanıt

Hocam iyi etmişsin. Komutanların hepsi o telefonu biliyor. Bizim bölükten birisinin 8 gün askerliği uzadı. Boşver whatsapp falan. Eski bir telefon al, sevdiklerini akşam ararsın. Hiç o risklere girme.

• Haziranda bile çok sıcaktı Amasya. Şimdiden günde 4-5 litre su içmeye alıştırın kendinizi. Aynı zamanda çok tozlu. Hasta da olacaksınız yüzde 99 ihtimalle. Kendinizi hazırlayın. Doktor tanıdığınız var ise reçeteli ilaç alın. Reçeteli ilaçları girişte teslim ediyorsunuz sonra günde 2 veya 3 kere yazıhaneye ilaç içmeye gidebiliyorsunuz. Hasta olduğunuz zaman gider ilaçlarınızı içersiniz. Revirin verdiği ilaçlar soğuk algınlığı ilacı, balgam söktürücü gibi pek etkili olmayan ilaçlar oluyor. Ben 1 hafta o ilaçları içtim işe yaramadılar. Antibiyotik içeren ilaçları revir yazmıyor pek. O yüzden siz önceden reçeteli şekilde alın derim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.