Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 15 Pro Max 256 GB Sıfır Kapalı Kutu YD Satın Al 3 Ocak 2025 20:09 1 1 15 Pro Max 256 GB Sıfır Kapalı Kutu YD Dünyada ve Türkiye'de en çok tutulan model olan A3106 model koduna sahiptir. Çift sim (fiziki + e-sim)Kapalı kutu sıfırdır ilk hat takan ve jelatinlerini ilk açan siz olursunuz. GÜVENLİK BANTLARI ÜZERİNDE!FACE TIME olmayan ve FACE ID çalışmayan çin cihazlariyla kıyaslamayın.256 GB natürel titanyum renge sahiptir.Cihaz bana yurt dışından geldi android telefona alışkın olduğum için kullanmadım ve açmadım. Bana lazım değil.Pazarlık abartmamak kaydıyla olur. Niğde dışı gönderim önce para havale olursa kargo yaparım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 15 Pro Max 256 GB Sıfır Kapalı Kutu YD