Şimdi Ara

15 TB'lık Arşiv İçin Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ramis61

quote:

Orijinalden alıntı: aalikemal

quote:

Orijinalden alıntı: etokaraduman

Merhaba,
    Egreat R150
    4 usb 2.0
    1 usb 3.0
    1 sata direkt

Toplam 6 disk kapasitesi. Her bir baglanti noktasi 3 tb. kadar destekliyor.
    Ustelik Egreat kalitesi ile.
    Ustelik yurtdisi 230-250 tl. Civari rakamlara.

Merhaba,
    Siz bu bağlantıların hepsini aktif olarak kullanıyormusunuz. Konfigürasyonunuzdaki disk kapasite ve
    modellerini yazarmısınız.

Yurtdışı hangi siteden aldınız acaba. çok daha gelişmiş ürünleri mevcut fakat ülkemizde nedense en alt segmentteki ürünleri ithal ediyor.

Merhaba,

Aliexpress üzerinde hepsi mevcuttur.

• slm arkadaslar bende 1 tane WD TV LIVE HUB aldim.XBMC yuklemek mumkunmu? bu konuda yeniyim. varsa nasil yapabilirim?yardim edebilirmisiniz.tesekkurler
  • Maalesef mümkün değil, bende aynı durumdayım

Sanırım sonunda bir Mac Mini alıp XBMC kurarak mutlu mesut takılacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imito mx1 + mx player +
    bütün işini görür

aslında sadede ataptörlü usb hub alman bile yeterli. yada nas alacaksın.
    benim satılık seagate nas 220 kutusu var. içine 2 tane 3tb lik hdd koyup tek parça 6 tb ye ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerxxx -- 22 Aralık 2012; 12:59:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

XBMC ile sorunsuzda 5-6 tane USB diskimi kullanabilir miyim?

Çünkü Raspberry Pi umduğum performansı vermedi XBMC'de :/

Merhaba,

Raspberry Pi yerine şunu board'dan verim alınabileceğini düşünüyorum. Henüz experimental durumda ancak işlemci ve bellek segmentindeki diğerlerine göre güçlü duruyor.

Torrent + Ağ üzerinden dosya paylaşımı + XBMXC (ve airplay gibi nimetleri) + düşük güç tüketimi

• Sonunda dayanamayıp dün bir Mac Mini satın aldım. Yaklaşık 1.500 TL'ye mal oldu ama salondaki TV'nin altında az enerji harcayan, sessiz, küçük, çok şık, güncel donanımlı bir htpc almış oldum..

6 x 2 TB'lık aynı marka modelden oluşan disklerimi de güzelce yerleştirdim.. Bugün cihaza BootCamp ile Windows 7 kurup XBMC yükleyerek sistemi yapılandıracağım. Bağlı olan 6 diski XBMC'de taratıp bilgilerini çekeceğim.

Makina açılırken Windows 7 otomatik başlayacak ve sistem açıldığında XBMC başlangıçta otomatik çalışacak. Daha önceden aldığım Windows Media Center kumandamı da bağlayıp yaklaşık 1.000 adet tamamı çift dublajlı ve tamamına yakını 1080P olan arşivimin tadına bakmaya başlayacağım

Hatta istediğim zaman cihazı açık bırakıp indirme yapabilir, gerektiğinde webde gezebilir, sosyal medyada aktif olabilir, normal bir PC'de yapabileceğim hemen herşeyi 46"lik FullHD panelde yapabilirim. Tüm bunları yaparken çok çok az enerji harcayan ve sadece 12 dB gürültü çıkartan bir cihazla yapacağım.

Windows 7 kurup XBMC yapılandırmasından sonra deneyimlerimi paylaşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

Sonunda dayanamayıp dün bir Mac Mini satın aldım. Yaklaşık 1.500 TL'ye mal oldu ama salondaki TV'nin altında az enerji harcayan, sessiz, küçük, çok şık, güncel donanımlı bir htpc almış oldum..

6 x 2 TB'lık aynı marka modelden oluşan disklerimi de güzelce yerleştirdim.. Bugün cihaza BootCamp ile Windows 7 kurup XBMC yükleyerek sistemi yapılandıracağım. Bağlı olan 6 diski XBMC'de taratıp bilgilerini çekeceğim.

Makina açılırken Windows 7 otomatik başlayacak ve sistem açıldığında XBMC başlangıçta otomatik çalışacak. Daha önceden aldığım Windows Media Center kumandamı da bağlayıp yaklaşık 1.000 adet tamamı çift dublajlı ve tamamına yakını 1080P olan arşivimin tadına bakmaya başlayacağım

Hatta istediğim zaman cihazı açık bırakıp indirme yapabilir, gerektiğinde webde gezebilir, sosyal medyada aktif olabilir, normal bir PC'de yapabileceğim hemen herşeyi 46"lik FullHD panelde yapabilirim. Tüm bunları yaparken çok çok az enerji harcayan ve sadece 12 dB gürültü çıkartan bir cihazla yapacağım.

Windows 7 kurup XBMC yapılandırmasından sonra deneyimlerimi paylaşacağım

Merhaba,
    Deneyimlerinizin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalikemal -- 19 Ocak 2013; 11:52:26 >

• Mac mini alacak para var ise neden qnap nas almadiniz xbmc destegi olan bir cihaz. 4 tane hdd ni kutularindan soker cihazina takardin. Ustundeki usb ve esatalarida doya doya kullanabilirdin. Google da ara : xbmc qnap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: santanio

Mac mini alacak para var ise neden qnap nas almadiniz xbmc destegi olan bir cihaz. 4 tane hdd ni kutularindan soker cihazina takardin. Ustundeki usb ve esatalarida doya doya kullanabilirdin. Google da ara : xbmc qnap

Çok iyiymiş öğrendim iyi oldu.
  • Arkadaşlar Selamlar

Kendinden güç adaptörlü USB hub'lardan bahsedilmiş.

Ben wd tv live ile 2 adet 2tb wd disk kullanıyorum.

Bu adaptörlü usb hublar ile wdtvlive 'a 2 den fazla disk bağlayabilirmiyim?

Saygılarımla
    Murat
  • Bende de aynı şekilde 10 civarı 2.5" hdd var. Çözüm olarak WinCatalog programını kullanıyorum. İlk olarak disk içeriklerinin listesini bu programa alıyorum. Disklerimin içinde ne varsa bu program yardımı ile diskleri PC'ye takmadan offline olarak görebiliyorum. Disklerin üzerine de etiket yapıştırdım. Seyretmek istediğim filmi bu programda aratıp hangi diskte ise onu wd live tv hub'a takıp seyrediyorum. Disklere yeni dosyalar attıkça da hazır PC'ye bağlı iken programdaki listeyi güncelliyorum. Bu şekilde tüm diskleri aynı anda çalıştırıp ömrünü kısaltmak durumunda kalmıyorum.
  • En derli toplu çözüm Nas almak diskler için
  • Arkadaşlar tekrar selamlar,

Ben mevcut 2 adet 2tb lık wd mybook diski
    2 adet 4 tb disk ile değiştirdim. Fakat 2 adet 4tb diski aynı anda görmüyor
    her türlü usb porta bağladım ne yaptıysam olmadı.

Tam bu postu yazarken
    yönet diskler kısmında son takılan diskin çevirimdışı olduğunu farkettim.
    İlk defa görüyorum çevirim içi yapınca sorun düzeldi
    bilginize...
    Murat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.