Şimdi Ara

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (1077. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.766
Cevap
75
Favori
851.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10751076107710781079
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NE NE MİLLETİ BE git kırgısiztsndsn ahıska türklerini getir vatandaş yap oylarını artır sonrada millet ne milleti millet yok kamu ve senin gibi çıkarcılar var o daireler ucuzlayacak başka çaresi yok ben kafayı taktım daireye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

evet erdoğan sayesinde hastaneler artık tedavi ettikten sonra doktorlar evlenme teklifi ediyor HERGÜN ŞEHİD OLAN ASKERLER NE OLACAK ? sen kadir mısıroğlunu mu dinliyorsun ? ABİ BEN SENİN GAYRİMENKULLERE KAFAYI TAKTIM AKP DÜŞERSE SENİN GOPTAKİ DAİRE direk 50 bin tl olur ben alıcam orayı

sapla samanı karıştırma, biraz araştır oku, öyle sallamak olmuyor, pkk ne nerden türedi, neden eyleme tekrar başladı, otur öğren. kadir mısırlıoğlunu beğenmez, onun okuduğu tarihi vesikaları önüne koysak ne olduğunu anlamaz, bomba zanneder kendini imha edersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 15 Ekim 2016; 23:33:37 >

• ertewas E kullanıcısına yanıt
    akpye oy atsam bende zengin olurmuyum

• quote:

NE NE MİLLETİ BE git kırgısiztsndsn ahıska türklerini getir vatandaş yap oylarını artır sonrada millet ne milleti millet yok kamu ve senin gibi çıkarcılar var o daireler ucuzlayacak başka çaresi yok ben kafayı taktım daireye

hadi ordan saygısız, yaşadığı topluma saygısı olmayandan ne hayır gelmiş bu millete, 20 küsur milyon oy alıyor senin beğenmediğin o adam, hepsini dışardan ihraç etti, ülkenin yerlisi sensin. millet sizin ne mal olduğunuzu anladı, sizin ne millet diye bir derdiniz var, ne de millete saygınız, o yüzden size darbe yaptıkları zaman millet gıkını bile çıkarmadı ama kendi insanına darbeye kalkınca yüzbinler sokaklarda tankların önüne çıktı, ülke kaç darbe gördü, gördün mü böyle bir örnek, tankların önüne yatanlarda ahıskadan geldiler değil mi? Gmün başınızı kuma, avutun, kandırın kendinizi...

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    sen git iki tek daha at, kafa iyi belli, daha da zengin olursun..
    abi darbeyi yapmaya çalışan kalleşler sizin hocalarınız ne oldu bana kızma bu kadar lütfenn

• quote:

abi darbeyi yapmaya çalışan kalleşler sizin hocalarınız ne oldu bana kızma bu kadar lütfenn

Ne hocası birader, şarlatan nerden hoca olacak, beş senedir paralel diye bağıran kim peki, meğer hocaya takıksın şimdi neden onunla aynı ağızdasın. benim değil belliki senin hocan. o 5 senedir ne diyorsa sen de onla aynı şeyi söylüyorsun. bizim hoca olsa senin gibi ben ona biat ederdim. ona biat eden sensin, onun ağzıyla konuştuğunun farkında değil misin yoksa...
    neyse ben aydınlandım işidi destekleyen silah veren fetöcü olan chpmiş halkın hakkını savunun bütün insanlsrı kültürleri hoşgörü içinde barındıran akpymiş teşekkürler osmanlı geri gelsin bu arada unutma halife seçilen han sirozdan ölmüştü :)

• quote:

neyse ben aydınlandım işidi destekleyen silah veren fetöcü olan chpmiş halkın hakkını savunun bütün insanlsrı kültürleri hoşgörü içinde barındıran akpymiş teşekkürler osmanlı geri gelsin bu arada unutma halife seçilen han sirozdan ölmüştü :)

Şu söylediklerine bir tane delil getirin de inanalım. işide silah taşıyor dediğin suriyede işide oporasyon yapıyor, fetönün ağzıyla kimi kandırıyosun, senin okuduğun o Cumhuriyetler, hürriyetler sözcüler fetö bülteni, fetönün yalanlarını gerçek gibi burda anlatıyor, bir de inanmamızı bekliyorsun. adamların ne olduğu meydana çıktı bu daha beş- altı ay öncede kalmış, söylenen şeyler gerçekmiş gibi inanmış burda o safsatalardan bahsediyor, güncelle arkadaşım kendini biraz. işide silah veriyor dediğin adam suriyenin kuzeyini işidden temizliyor, fetöcü olan sizsiniz, fetönün ağzıyla konuşuyosun dünyadan haberin yok, o senin cehape de aynı, fetö bir milyondan fazla mağdur insan var diyor bakıyosun kılıçdaroğlu aynı cümleyi kullanıyor, algı yönetimin de palavra atmakta fetö ne ise sizde o. siyaseti bile adamların tapeleriyle yapıyosunuz. sirozdan ölenlerin listesini de bakıyorum iyi biliyosun, sen de o listeye dahil olma da...

Birader sizin kandırıldıgınız serefsizler icin bizim tavrımız baştan belliydi. Özür dilemekle ülke düzelmiyor. Beni parti sempatizanı olarak görme hepsi cebine bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartsmart

Birader sizin kandırıldıgınız serefsizler icin bizim tavrımız baştan belliydi. Özür dilemekle ülke düzelmiyor. Beni parti sempatizanı olarak görme hepsi cebine bakıyor.

Biz en azından aldatıldığımızı farkettik ama siz "biz zaten baştan beri karşıydık" deyip şuan bile onlarla aynı fikirleri taşıyorsunuz. Bugün sorulsa ki erdoğandan en fazla nefret edenler kim diye, tereddütsüz fetöcüler denilecek. Bu adamlar erdoğana nefreti olan herkesi dost görüyor, kemaliste kemalist gibi yaklaşıyor, solcuya sol tarafından, pkk ya gidiyor kürt edebiyatı yapıyor, bu adamlar bukalemun gibi her renge şekle giriyor ve sen onların fetöcü olduğunu bile anlamadan onların argümanlarını kullanıyorsun onların ağzıyla konuşuyorsun. Bugün solcuların yada erdağan karşıtlarının söylediği sözlerin neredeyse tamamı fetöcülerin argümanı, onların iftiraları, adamlar dün muhafazakarları kandırdı, aldattı, müslümanı istismar etti, bugün de sizi kullanıyor ama bunun farkında değilsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 16 Ekim 2016; 1:28:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertewas

quote:

Biz en azından aldatıldığımızı farkettik ama siz "biz zaten baştan beri karşıydık" deyip şuan bile onlarla aynı fikirleri taşıyorsunuz. Bugün sorulsa ki erdoğandan en fazla nefret edenler kim diye, tereddütsüz fetöcüler denilecek. Bu adamlar erdoğana nefreti olan herkesi dost görüyor, kemaliste kemalist gibi yaklaşıyor, solcuya sol tarafından, pkk ya gidiyor kürt edebiyatı yapıyor, bu adamlar bukalemun gibi her renge şekle giriyor ve sen onların fetöcü olduğunu bile anlamadan onların argümanlarını kullanıyorsun onların ağzıyla konuşuyorsun. Bugün solcuların yada erdağan karşıtlarının söylediği sözlerin neredeyse tamamı fetöcülerin argümanı, onların iftiraları, adamlar dün muhafazakarları kandırdı, aldattı, müslümanı istismar etti, bugün de sizi kullanıyor ama bunun farkında değilsiniz...

Merak etme gardaş biz akpliyi de fetöcüyü de bakışından tanırız, öle kolay kanacak diiliz...

Dostum biz kandırılmayız cünkü çıkarımız yok. Fetö ile aranız niye bozuldu sence?

• suicide kullanıcısına yanıt
    suicide dostum neden kendini paralıyorsun şu çomarları takıyorsun bugün burada seni tehtid edenler büyük korkuları olduğu için bunu yapıyorlar durup dururken kim masum insanları tehtid eder? Elbette suçlu olanlar bunlar bugün ortaklarını terörist ilan ediyorlar, yarın akepeyi sattıklarında bu adamları kaçırmayın hepsinin ismini cismini ipsini kayıt altına alın ben hepsini aldım elimde, forumu takip ediyorum, yazılanlarıda takip diyorum yarın bu insanlar yargılandığında bunlara destek verenler için de gereğini yapacağız. Hoca efendilerini, feto diye suçlayanlar, O gün geldiğinde şu akepeliydi bu akepeliydi diye birbirlerini suçlayacak. Herkes herşeyi görüyor zaten, bunlar feto ve diğer dini tarikatları tamamlamak için abd tarafından güçlendirildi Türkiye üstünde tam hakimiyet kazanmak için yaptı bunu abd, bunun yanında bu başarılamasa bile abd tayyibi çok iyi analiz etmiş aklını emevi dinine takmış biri olduğunu biliyor, bu nednele özgür ve aydın insanlarla çatışma çıkarmak için yapması gereken tek şey karanlığı güçlendirmekti basit taktik ama işlevsel. Sen canını sıkma rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 16 Ekim 2016; 23:40:21 >

• Köprüde linç edilen askeri öğrencinin ailesi: Sopalarla parça parça edilmiş.
    Darbe girişiminde sabaha karşı köprüde linç edilen askeri okul öğrencisi Murat Tekin’in ailesi anlatıyor.
     15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14721623_1428270013864583_7842564019344853444_n.jpg?oh=1a7391d86811fde89c538c96ecdde02d&oe=58681A7B
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/616461/Koprude_linc_edilen_askeri_ogrencinin_ailesi__Sopalarla_parca_parca_edilmis.html

• quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

suicide dostum neden kendini paralıyorsun şu çomarları takıyorsun bugün burada seni tehtid edenler büyük korkuları olduğu için bunu yapıyorlar durup dururken kim masum insanları tehtid eder? Elbette suçlu olanlar bunlar bugün ortaklarını terörist ilan ediyorlar, yarın akepeyi sattıklarında bu adamları kaçırmayın hepsinin ismini cismini ipsini kayıt altına alın ben hepsini aldım elimde, forumu takip ediyorum, yazılanlarıda takip diyorum yarın bu insanlar yargılandığında bunlara destek verenler için de gereğini yapacağız. Hoca efendilerini, feto diye suçlayanlar, O gün geldiğinde şu akepeliydi bu akepeliydi diye birbirlerini suçlayacak. Herkes herşeyi görüyor zaten, bu iktidar feto ve diğer dini tarikatları tamamlamak için abd tarafından bu duruma getirildi Türkiye üstünde tam hakimiyet kazanmak için yaptı bunu abd, bunun yanında bu başarılamasa bile abd tayyibi çok iyi analiz etmiş aklını emevi dinine takmış biri olduğunu biliyor, bu nednele özgür ve aydın insanlarla çatışma çıkarmak için yapması gereken tek şey karanlığı güçlendirmekti basit taktik ama işlevsel. Sen canını sıkma rahat ol.

Alisiz aleviden seçmeler ve saçmalar dinlediniz, herkesin ıpsini kayıt altına alıyomuş, kime fetöye mi vericen, o karşıyız diye ayak yaptığın adamlar parmağında oynatıyordur seni, zamanı gelince hesap soracakmış, başlığın başında da zamanı geldi diye ıkınıyodunuz, sizin gücünüz bize yetmez, Bizim bi borcumuz var o da millete, bir de Allaha can borcumuz var, senin ağababaların tankla uçakla korkutamadı sen mi korkutacaksın...

• quote:

Dostum biz kandırılmayız cünkü çıkarımız yok. Fetö ile aranız niye bozuldu sence?

sizi parmağında oynatıyor haberiniz yok, çıkarınız da var kininizde, erdoğana olan kininiz sizi kör etmiş, kime hizmet ettiğini bile görmüyorsun. Fetö deşifre oldu artık, fetönün hikayelerinin sen ve senin gibiler dinler, biz o hikayeleri geçeli çok oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrok

quote:

Orijinalden alıntı: ertewas

quote:

Merak etme gardaş biz akpliyi de fetöcüyü de bakışından tanırız, öle kolay kanacak diiliz...

araştır bakalım, içinizde olupda kaç baylok kullanan çıkmış, ruhun bile duymaz, seni de adamlarını da hem yönetir hem işletir, onlar için ilke, renk ideoloji yok, her kılığa her gruba girerler, çağdaş yaşamda, kemalistlerin içinde, ulusalcıların içinde hemde yönetim kademesinde ne kadar fötöcü var, haberin var mı? Adamlar cia ile çalışıyor ve Abd öyle boş adamlarla çalışmaz...

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 16 Ekim 2016; 15:42:21 >
  • Olm skolastik düşüncenin anlamı ve tanımı budur bütün dünya bunu böyle bilir, Rönesans zaten skolastik düşüncenin değiştiği dönemdir bir geçiş ve inkilaplar dönemidir :D Sen ne komik bir adamsın ya :D yazsana bana neymiş skolastik düşünce :D Ne eğlenceli cahiller bunlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 16 Ekim 2016; 16:43:48 >
  • 
Sayfa: önceki 10751076107710781079
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.