Bildirim
15 Temmuz'da kamyon kullanan kadın dolandırıcı mı (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Boş ver bunları. Bu kişiler tazminatlar tek tek geri alınınca, aha bunlar bizi sokağa çağırdı, mağduruz şikayetçiyiz derler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Okumadığımı, araştırmadığımı nereden biliyorsun? Burada millete farklı farklı sorular sorarak veya göndermeler yaparak kafalarını zorlamaya çalışıyorum yoksa benim açımdan fark eden bir şey yok. İkna ettiğim 2-3 kişiyle hayatımın değişmeyeceğinin farkındayım. Siyaset zaten ilgi alanım da değil ama bazen müdahale edesim geliyor. Benim kafa çok farklı bir kafa anlayabilen pek çıkmadı zaten Bir şeyi körü körüne ölümüne savunanlara, sürekli ezbere konuşanlara gıcık oluyorum ve müdahale ediyorum. İnsanların kendi iradesiyle düşünebilme yeteneğine sahip olması şart. Birilerinin söylediği sözleri papağan gibi tekrarlayarak hayatını geçiriyor bazıları. Bu kişilerin ottan bir farkı yok bana göre.quote:
Orijinalden alıntı: Donatn
Sana tek bir şey söyleyeceğim ,zaten sorunun kendisi de cevap da burada. CHP ye oy verecek bir kişi sırf parti lideri söyledi diye sokağa çıkacak türde bir insan mı önce bunu bir düşün. Sonra soru sor. Yani hemen sorma önce bi düşün. HAtta yerinde olsam kalan hayatımda sürekli düşünürüm. Bol bol kitap okurum. Yani boşver chp yi ak'ı karayı, dünya edebiyatı oku mesela. La koca dünya bu sadece gıçı kırık muhabbetlerden ibaret olmasa gerek demi..
Azcık ufkunuzu genişletin be birader.. Yazık gençliğinize aldığını nefese yazık. Sonra sebep olduğunuz onca şeye külliyen yazık..
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X