Şimdi Ara

15 Yaşındayım ve futbolda çok kötüyüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Yaşındayım, 9. sınıfım. Futbol oynamayı hep istemişimdir ama sokaklarda değil şehirde büyüdüğüm için oynamaya pek şansım olmuyordu. Doğuştan bir yeteneğim olmadığı için hep okulda maçı izleyip maça giremeyen kişi olmuşumdur. Arkadaşlarla aramızda paslaşırken bile heyecan yapıp topa hakim olamıyorum. Ben topu değil top beni kontrol ediyor. Top oynarken resmen kızlara benziyorum. Aşırı feci değil tabi ama defanslık dışında birşey yapamam. Pas veririm, ya çok yavaş gider rakip alır, ya da hedeflediğimden çok alakasız bir yöne doğru gider. Şutlarım çok kötü, ani paslarım rezalet, top sürükleme 0, çalım yok, top nasıl kaldırılır bilmez, kabusu top sektirme olan biri. İşte ben buyum. Peki bu acınası kişiliğe ne önerirdiniz? Futbol okuluna gitmek için yaşı fazla büyük olan, futbol kulübüne katılmaya zamanı olmayan, sadece futbol oynamayı öğrenmek isteyip okul maçı seçimlerinde en sona kalmamak isteyen biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimKullanıcı01 -- 23 Mayıs 2024; 18:34:30 >

• Futbol konusunda yeteneğinin olmadığını zaten anlamışsın. Neden zorluyorsun ?

Mutlaka başka konularda daha iyisindir, oralara yoğunlaş.

• Kendin bir futbol topu al... Git boş bir sahaya top sektirmekten ve top sürmekten başla...

Biraz topla aranı düzelt... Bulabilirsen bir duvara karşı paslaş vb. şeyleri dene.

• Daha yaşın çok küçük olduğundan takıyorsun bu kadar, aslında hiç takılacak bir mevzu değil fakat illa da aşmak istiyorsan tek yapman gereken bol miktarda pratik. Yeterince pratik yaparak heycanını, top kontrolünü vs çözersin zaten profesyonel oynamayacağından en azından arkadaşların arasında kötü görünmeyecek seviyeye gelmeni sağlar pratik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.