Şimdi Ara

15 YTL OLDU ![Eos] 47 lvl Ful Str Bowman Satılıktır !REAL PC PARÇALARIDA OLUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o Pacheon olmasın
    Ayrıca +50 bu chara verilcegini sanmam burak
    dost acı söyler :F
    40 lv wiz satim sana 10 yatele
  • hacım yeni server gelmeden gitsin şu çar fan alcam 50 tane civarı
  • Ciddi alıcıyım yarın öglen 4.30 paran elinde banka hesabını pm ile yolla /b]
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

Ciddi alıcıyım yarın öglen 4.30 paran elinde banka hesabını pm ile yolla /b]

pazartesi günü satış olack senden yüksek bi teklif yapan ark varda pazartesi gününe o almazsa satçam
  • ap
  • aappppppp satış devam edio
  • CİDDİ ALICIYM PARAYI YOLLUCAM DİYİP SONRA PM BİLE ATMIYAN VARSA HİÇ GİRMESİN KONUMA
  • up
  • PainKiller benim adıma çarı alıcaktı sen yüksek fiyat veren var demişsin almadık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

PainKiller benim adıma çarı alıcaktı sen yüksek fiyat veren var demişsin almadık...

murat abi evet vardı ama vazgeçince hala satılık
  • HERKESDE BENİ BULUYOR YA BİR SİLK SİTESİNE PARA YATIR DİYORUM OLMAZ DİYOR BABAMIN BANKA HESABI VERİM OLMAZ DİYOR SONRA SNDE BAŞKA ÇAR VARMI DİYOR VAR DİYORM LVLİNİ FALAN SÖYLÜYORM HEMEN İD VERİO TAKAS YAPALM DİO BÖLE OLMAZ İD PW VER DİO BENİ BULUO BÖLELERİDE
  • ap
  • 512 DDR400 RAME VERİCEM
  • Bir farkı yok bide server baya eski
  • quote:

Orjinalden alıntı: A ®h Pozitif

Bir farkı yok bide server baya eski

Sen bilirsin
  • 20 lira mi şimdi bu karakter:S düşündüm yeni server falan filan diye ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaKriz -- 25 Kasım 2008; 19:44:15 >
  • Bilader ben ciddiyim 78 konusunda istersen bi düşün 78+ytl=senin karakter? Karakter zeusta

baris.bayrakceken@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaKriz -- 25 Kasım 2008; 19:46:59 >
  • 78 LVli görmek için Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaKriz -- 25 Kasım 2008; 19:45:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.