aracına ve kullanıcısına göre değişmekle birlikte bencede 150000 deki bi araç alınabilir. zamanında bende aldım, maşallah herhangi bi sorun çıkarmadı hiç bana. yalnız dizelde iş biraz daha riskli olur, şansınıza çıkacak bi arıza sizi araca küstürebilir diyeceğim dizel sahipleri kızacaklar bagajı biraz genişçe bişey alırsanız 30 luk bi tüp takarsınız çokta bir kaybınız olmadan ucuza binersiniz bence
Acemiyseniz o fiyata bence ford fiesta alın 2003-2004 falan.
Kesinlikle 100 binin üzerinde veya modeli 2000 in altında araç almayın.
Çünkü henüz acemisiniz.
O aracı orasını burasını sürtüp bazı problemler çıkartacaksınız. Bunlar çok normal.
Aracı alırken fazla problem çıkarmamasına, sağlam olmasına ve yarın öbürgün satarken zorlanmamaya bakın.
Yani atıyorum 98 model bir Audi usta kullanıcılar açısından tercih edilebilir.
Ancak acemi kullanıcıya eski ve kilometresi fazla araç önermem.
Bir arkadaşım 2000 civic aldı. Araba cam gibi. Aldıkları hafta ön tamponu, ertesi hafta da arka tamponu sürttüler.
Bir düşünün. 15-16 bin YTL yi sokağa koyuyorsunuz. Aklınız orda kalır.
Fantaziye gerek yok bence.
En iyisi 4-5 bin YTL ye 92-93 bir doğan L alın tepe tepe kullanın.
Ustalaşınca satar, istediğiniz aracı alırsınız.
Kolay gelsin.
dizelse almam benzinli ise model ve temizliğine göre değişir 3-4 yaşında bi aracı o km de almam 5-6 yaşlarında ise temizliğine göre karar veririm. 10 - 15 yaşında ise km o kadar aranmaz derim.
şahsi görüşüm 15.000 ytl para veripte 150.000 de araç almak mantıksız.
15.000 ytl ye 2005 model ve civarı ortalama 70.000-75.000 kmde belkide daha az kilometrede Fiat Albea-Clio symbol-Accent admira...vb alabilirsin.Sen beni dinle dediğim araçlara bak.saydığım araçlar tutlan ikinci eli kuvvetli araçlardır.Hem rahat bulursun 2.el hemde rahat satarsın.Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme