Şimdi Ara

150.000TL'lik oyuncu sistemi testte | ACER Predator Thronos ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Muratın da saç ektirmesi lazım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 7 Mayıs 2019; 22:12:18 >
  • Komedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 85 bin e 1+0 ev alıyorsun artan 65 ede evin salona gamer room yapıyorsun kalan paraya hafta sonları gelip hem yayın hem oyun keyfine bakıyorsun hemde ev sahibi oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Soru yokki.

Alıntıları Göster
    Mebla o kadar yüksek ki soruyu bile duymam babında mı yazdınız, yoksa gözden mi kaçtı emin olamadım yinede zamanını paylaşayım.

05.16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 7 Mayıs 2019; 23:39:22 >
  • Sanırım içindeki işlemci ve ekran kartı seçimi sırf 50 bin civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: al-ozaria

Mebla o kadar yüksek ki soruyu bile duymam babında mı yazdınız, yoksa gözden mi kaçtı emin olamadım yinede zamanını paylaşayım.

05.16

Alıntıları Göster
    Hocam zamanını benimle paylaştığın için teşekkürler.

• Para israfı olduğu için almam, gerçekten o parayı ihtiyacı olanlara bağışlamak yerine bunlara vermek eski karanlık çağdaki papanın yönettiği Avrupa'da ki zenginlerin parayı harcayacak yer bulamamasından dolayı sürekli kendi resimlerini yaptırmasına benziyor bu sistemi almak.
  • Yeni aldığınız kamerayı yapabiliyorsanız iade edin. Vlog çekimi için berbat bir seçim olmuş. Ois olmayan bir vlog kamerası olmamalı. Bu kamerayla içerik üretecekseniz inanın tepkilere şimdiden hazır olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam zamanını benimle paylaştığın için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Rica ederim. Mesajınız en beğenilen mesaj olunca bende mi sorun var, gaibden mi duydum diye tekrar baktım videoya.

Yok yok, 150000 / yüzellibin tl diyor. Soru ise videonun sonunda 05.16'da zuhur ediyor. Ancak Omisis046 üstadın dediği gibi, "Soru yokki" verilebilecek en doğru tepki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 8 Mayıs 2019; 1:6:26 >

• olmamış...

• Senin saçların mı çıktııııı

• Abi şu monitörlerin birbirine orantısız inik kalkık çap duruşu rahatsız etti beni yoksa almayı düşünüyordum arabayı verip kalan 100000 e kredi patlatıp, ??

• 1 milyon bana çıksaydı dolar yapardım :d

• 10.000 dolar yurr disi fiyati :) yani bu turkiye icn dgl yurt disinda yasayanlar icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ±30.000 sistem, koltuk. İyi de 120.000 lira neye veriyoruz onu anlamadım ben?

• kara para aklamak için uygun bir seçenek.
  • 150 bin Tl lik sistemde, 256 gb SSD tam bir fiyasko olmuş.

• mesut bey a6400 galiba vlog a uygun değil. cihazdan memnunsanız sarsıntı önleyici kullanmanız lazım

• Pahalı olmasının sebeplerinde birisi muhtemelen kabin sistemi, çünkü sadece sistemi satmaya kalksalar aşağı yukarı fiyatları belli olduğu için 150 bin tl civarına etiket koymaları zor, bu şekilde kabini de dahil ederek fiyatı yüksek tutmuşlar...

İlla yayıncının biri dikkat çekmek amacıyla satın alır yada hediye verilir teknosa reklamı yapılır, diğer türlü bir müşterinin bunu alması için paradan ziyade aklıyla ilgili sıkıntıları olması gerekir.

Dünyada şöyle bir algı oluşmaya başladı; Oyun oynayan herkesin cebinde sağa sola saçacak tonla para var gibi bir algı var sanırım, sıradan ofis koltuklarına bile renkli led koyduğun anda 2 katı fiyat oluyor. Müşterilerin biraz olsun bilinçlenmesi gerek, yoksa bu şekilde giderse birde üstüne kurların etkisiyle teknolojiden iyice uzaklaşacağız..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.