Şimdi Ara

✎ 150-300 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
8
Favori
40.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jvc ha s500 açık ara fiyatına göre çok iyi bir kulaklık. Ancak ebayden yurtdışından alacaksınız. Buradaki hiçbir kulaklık onun fiyatında o performansa sahip değil. Eğer takmak sıkıntı olmayacaksa Ultrasone'dan Hfi 580 de güzel. Ancak hem boyut hem de fiyat olarak kısmen geçebilir. 2. ellerine bakmanızı tavsiye ederim. Veya Koss'tan Tony Bennet pro DJ 100 da çok başarılı fiyatına göre. Traks'ı ise 116'ya şurada bulabilirsiniz ama bugünler itibariyle stokta bitmiş. Demek ki çok satmış.http://www.diji-dukkan.com/Earcup-Kulakliklar-106

Yukarıdaki pek çok soruda evet bu bölümde ama "şununla bu arası" diye de ayrı belirtilmiş. Çünkü diyelim ki kişi en fazla 200 verebilecek? Hal böyle olunca insan bir x ile y arası daha bekliyor :)

• 200 TL'ye kadar çıkabilirim.

Dışarı ses vermemesi ve dışardaki sesi de bana vermemesi önemli. Genelde kondisyon bisikletinde kullanıcam. Elimde urBeats var ama kulağımdan düşüp duruyor, sinirden dinlediğim müzikten bişey anlamıyorum.

Bass severim fakat her şeyin önüne geçsin istemem. Dengeli bi kulaklık istiyorum yani. Her tonda kaliteyi ayrı ayrı hissedebilelim.

Ve asıl önemli nokta belli bir süre sonra kulaklarımı acıtmasın, konfor da lazım yani. Ortalama 1 saat kulağımda duracak.

Var mıdır önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 15 Mayıs 2013; 22:01:37 >
  • Tavsiye isterken;

Philips Shibuya kulaklığım vardı yakın zamanda kırıldı onun baslarını çok seviyordum 70 liraya almıştım. Pahalı kulaklıklar takmadım hiç bakalım siftah olacak

-Fiyat 150
    -Dubstep, Pop, Metal ve olmazsa olmaz Türk Sanat Musikisi :)
    -Dip Bass
    -Samsung Galaxy S2

Edit: Sony MDR-XB400 güzel midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelCoreDuo -- 17 Mayıs 2013; 20:54:21 >
  • @murtezacan: Hemen alttaki arkadaştan hareketle, Philips'in Shibuya veya The Bend modelleri size iyi gidecektir. Komforluydu ve iyi tutuyordu. Veya Akg K518 LE.

@intelcore: 150 civarı olarak Aiaiai Tracks güzeldir. Nettir de. O bantta kaliteli kulaklık zordur. Ancak bu Tracks sivrilir. Veya yurtdışından o rakama Jvc Ha-S500
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

@murtezacan: Hemen alttaki arkadaştan hareketle, Philips'in Shibuya veya The Bend modelleri size iyi gidecektir. Komforluydu ve iyi tutuyordu. Veya Akg K518 LE.

@intelcore: 150 civarı olarak Aiaiai Tracks güzeldir. Nettir de. O bantta kaliteli kulaklık zordur. Ancak bu Tracks sivrilir. Veya yurtdışından o rakama Jvc Ha-S500

peki v55 bunlardan iyi midir ? yukarıda bassı konusunda bi arkadaş pek iyi yorum yapmamışda

Edit: Shibuya kullanmış biri olarak dışarı bir hayli ses veriyor @murtezacan

Edit 2 : Hocam yurt dışında 70$ Bedava kargo v55 buldum alınabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelCoreDuo -- 17 Mayıs 2013; 21:39:06 >
  • Dışarı çok ses veriyorsa pek anlamı kalmaz yanımdakileri rahatsız ettikten sonra. Philips'i eledik.

Mair hocam, mesajlarınızda V55'i baya övdüğünüzü gördüm ve bu yüzden bu kulaklığa yöneldim fakat, V55'in konfor konusunda mı bir sıkıntısı var acaba?

Yanlış anlaşılmasın, öneri olarak farklı markalar söylediğiniz için soruyorum. Eğer belli bir süre (örneğin 30-45 dk) sonra kulağı acıtıyor ise 200 lira çöpe gitmesin.
  • @intel: jvc olan, eğer kulağı kaplamayan pedler istiyorsanız rakipsiz. Malzeme kalitesi de bulunmaz. İnceleme bölümünde incelemesini yapmıştım, okuyunuz. Yanısıra sadece bas olarak bakarsak jvc daha iyi. Ama v55'in 3d sesi ve yalıtımı da jvc'de yok pedleri daha küçük olduğu için. edit2: Alınabilir evet. Ama ilk önce forumdaki 2.ele bakın. 150'ye satıyordu İzmirden bir arkadaş.

@murtezacan: İlk kural, sesi sonuna kadar köklerseniz kralı gelse sesi verir :) Normal düzeylerdeyse ancak açık tipteki kulaklıklar verir ama onlar konu dışı şu an. V55 tüm kulağı kapladığı için eğer kulağınız normal boyutta ise zorluk yaşatmaz size. Ancak bu sıcak havalarda kulağı komple kapatan birşeylerle ne kadar rahat edersiniz bilemem tabii. not: Kulaklık işinde hele Sony gibi bilinen markalarda para çöpe gitmez, en kötüsü atıyorum 200 lira bir süre askıya alınır. Sonra illa satılır.
  • E fazla kurcalamaya gerek yok o zaman, aldım gitti.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • 300 lirayı geçmemeli genellikle alternatif metal dinliyorum gidip deneyebileceğim bi kulaklık olursa sevinirim genellikle telefon veya laptoptan dinliyorum
  • Beyerdynamic DTX 910 veya Prodipe PRO 800 hakkında bilginiz varmı,varsa nasıldır?teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazar3

300 lirayı geçmemeli genellikle alternatif metal dinliyorum gidip deneyebileceğim bi kulaklık olursa sevinirim genellikle telefon veya laptoptan dinliyorum

Mediamarktte satılan Akg!nin üst serileri o rakama gelir. Deneyin, seversiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk6178

Beyerdynamic DTX 910 veya Prodipe PRO 800 hakkında bilginiz varmı,varsa nasıldır?teşekkürler.

Beyer tam ev tipi. 3mt kablo ve açık kupalı. Epey de nötr bir sesi var. Prodipe ise "eh" bir kulaklık. Stokta varsa o fiyat fena değil.
  • Arkadaşlar özellikle oyunlar için 200TL'ye kadar kulaklık arıyorum. Bass ve tiz oranı dengeli olursa daha iyi olur. Ne öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar özellikle oyunlar için 200TL'ye kadar kulaklık arıyorum. Bass ve tiz oranı dengeli olursa daha iyi olur. Ne öneriyorsunuz?

Bu gözden kaçmış tüh Ama kaçmasa bile oyun kulaklıkları konusunda burada cevap bulunmaz yabancı
  • Merhaba arkadaşlar arkadaşım kulaklık almak istiyor.Onun adına burda soracağım.Arkadaşım bundan önce beats by dr dre, studio black kullandı.Şuan aradığı kulaklık 350 liraya kadar olucak.(Beklentiyi karşılarsa biraz aşabilir)
    Rock,heavy metal tarzı parçalar dinliyor.Sesi yüksek olması,dışa ses vermemesi vs gibi özellikleri istiyor.Olabilirse kablosu demir kaplama olsun dedi.(Kopmasın diyemiş) Ve tasarımıda dışarısı için uygun olmalı.

audio technica ath m50

Bu modeli beyenmiş mesela.
  • Öncelikle diyim ki demir kaplama kablo diye birşey yok. m50 iyidir o iş için evet.

not: arkadaş da dikkatli kullansın.

not2: kablo o kadar dertse şunu öneririm
  • Şimdiye kadar hep kulakiçi kulaklıklar kullandım ,bir kafaüstü kulaklık alıp ilk adımı atmak istiyorum birkaç günlüğüne Ankarada'yım gitmişken alayım diyorum.
    Bütçem 150-200 tl arası,
    Daha çok blues,soul,indie pop vs. dinliyorum,
    Kulaklıktan beklentim tertemiz ve dengeli bir ses vermesi(Bass severim ama bass ağırlıklı kulaklıklar diğer sesleri boğduğu için istemiyorum),
    İpod classic 6th gen ve Xperia sola kullanıyorum,
    Ankara'da bulabileceğim bir kulaklık olursa sevinirim.
  • Diğer başlıkta cevap vermiştim.
  • bütçe 200-250 tl veya 100-125 dolar;
    kullanım amacı; oyun oynamak ve jazz,blues, klasik müzik ve eski pop müzikleri dinlemek
    kulaklık özellikleri; bas ağırlıklı olmaması lazım, daha çok dengeli mid to highları güzel verebilen olmalı
    kaynak; bilgisayar ve galaxy s3'de kullanacağım.

ek not: oyun oynamak dediğimi biliyorum ve okuduğum kadarıyla oyun kulaklıkları bölümünü öneriyorsunuz ama daha önce olan incelemelerime ve araştırmalarıma göre oyun kulaklıkları tamamen bir pazarlama hilesi olup aynı paraya çok daha kaliteli ve oyunlarda da daha iyi ses veren stereo müzik kulaklıkları var. Ayrıca ürünü amazon.com veya ebay.com dan almayı düşünüyorum ne de olsa daha ucuz oluyor. Bunu da göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunursanız sevinirim.

teşekkürler.

edit: kulaklığı günde maximum 3-4 saat aralıksız kullanacağım yani, kafadayken terletmemesi ve rahatsız etmemesi de tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonküfü -- 25 Haziran 2013; 23:25:11 >

• Herkese merhaba,

4.Nesil İpod'um için kulaküstü kulaklık alacağım. Fakat bu konuya çok hakim değilim bu yüzden model seçerken zorlanıyorum açıkcası sizden yardım bekliyorum.

Kulaklığa ayırabileceğim şuan ki max bütçe 250TL civarı.

Blues ve Rock dinliyorum. Arada sırada Daft Punk vs dinlerim.

Çok aşırı bass'lı gümbür gümbür bir kulaklık istemiyorum. Mid ve tiz ağırlıklı bir kulaklık tercihim.

1 Temmuz'da staj'a başlıyorum :) Dış görünüş olarak da çok kaba bir model istemiyorum açıkcası.

Her türlü öneri ve tavsiyenize açığım... Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.