Şimdi Ara

150 bin bandında otomatik araba tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 Fc5 Honda Civic Exe-Eco fabrika lpg li aracım vardı. 2 yıl kadar bindim. Lpg tüketimi yanında benzin tüketimi, lpg dolum sırasındaki şamandıra tırıltısı (dolum sırasında çocuklarda arabada oldumu baya tedirgin ediyor insanı), bir kaç otoparka girememem, ortalama tüketimim benzinde harcadığı için 40 ila 45 kuruş olunca Lpg alışamadığımdan aracı elimden çıkardım. Benzinlide kullanamadım. Çünkü yakıtına karşılık aracın performansı ciddi anlamda düşük olduğundan daha tork lu ve güclü araca bu litre tüken araca vermem daha mantıklı geldi.
    Şimdi yeni corollolara bakıyorum aynı atmosfrik motor mevcut ancak ciddi 0-100 hızlanma ve yakıt ortalama iyileştirmesi var. Gerçektende bu rakamlar doğrumudur?
    Ne araç önerirsiniz. Benzinli olacaksa civic gibi sağır motor olmasın yeterlidir. Amacım yüksek hızlar değil. Kamyon sollarken hafif rampada gidermi gitmezmi derdine düşmemem.

• Kriterleriniz çok az kamyon sollamalık en az 200 çeşit araç önerebilirim burda. Biraz daha indirgerseniz daha kolay fikir sunabilir.z

mesela en az 2017 max 50 binde sedan veya mvp tarzında gibi gibi .
  • Bi üst kasa Civic alın diyecem ama daha önceki araç altınızda ağlamış hocam. Gerçi kötü bi kasa seçimi yapmışsınız.
  • Bende 2018 Civic sattım coralla aldım tavsiye ederim beygir ve Torku bir tık fazla malzeme kalitesi de iyi. Civic ile çok büyük fark beklemeyin ama. Zaten vereceğiniz fiyata bağlı olarak sıfırda çok seçenek yok.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Kriterim açık yazdığımı düşünüyorum. Otomatik vites, fiyat belli. Kamyon sollamak derken düşük torklu araç kullandıysanız ne demek istediğim anlaşılır diye ummuştum. Teşekkürler.
  • Fab. kullanıcısına yanıt
    Zaten kullandığım son kasa fc5 civic. 182 liğe geçmek istedim ancak sıfırları resmen uçmuş araçların. En kötü onu tercih edicem yine. Kaput sallanma sorunum çok vardı. Çakıl taşından geçerken sağ ön tekerlek özellikle sanki taşları içeri atıyormuş gibi ses getiriyordu. Buna benzer ağır sıkıntılardan seçemedim yine. En kötü yine 182 lik seçmemin sebebi de şu olacaktır ki 1. araç ciddi anlamda görsel olarak hiç sıkıcı değil. BUnca yıla ilk seneden sonra araç var diye binerdim ancak civic hep bana ilk günkü hissi yaşattı. 2. Cvt şanzuman ve motorun ömrü. Geri kalanı benimde ilk japon deneyimim. Fluance satıp buna binmiştim bayiden ilk çıktığımda aracın iç ses ve diğer saydıklarımı görünce japon araçların abartılacak bir yanı olmadığını anladım. Motor ve şanzman dışında albenisi yok. BU fiyatta olunca alternatif arar oldum.
  • samset5566 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde atmosferik 1.6 mı kullandınız. Benimki fabrika verisi 10lt idi ve gerçekten fazla yakıyordu. Ancak yeni corollaların fabrika verisi 8lt altında gerçekten bu kadar düşükmü? Ve civic 11 sn üzerindeyidi malum tork çok düşük. Corolla şaşırtıcı atış yapmış ?
  • ircan kullanıcısına yanıt
    2018 eco elegance benim kullandığım. Ben Civic yakınıtindan memnundum. Benim şikayetim ufak şeylere çiziliyor olması ve iç malzemesi elinle baktığında kalitesiz gelmesiydi. Yakıt olarak coralla LPG taktırdım sıfır olduğu için heralde civice göre yakıyor gibi geldi heralde 3-5 binde düzelir.
  • Şu anda bu fiyata alınabilecek aile aracı olarak hyundai elantra var. Donanım vs olarak en iyilerinden biri ayrıca corolla da denenebilir aynı fiyat için.

Kendim jetta 1.2 2016 otomatik kullanıyorum, buna rağmen elantrayı beğeniyorum donanim güvenlik olarak. ayrıca da 2 çocuklu bir aile gözüyle bakıyorum araçlara. şu anda ola ki jettayı satsam en mantıklı seçim hyundai elantra olur benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

Şu anda bu fiyata alınabilecek aile aracı olarak hyundai elantra var. Donanım vs olarak en iyilerinden biri ayrıca corolla da denenebilir aynı fiyat için.

Kendim jetta 1.2 2016 otomatik kullanıyorum, buna rağmen elantrayı beğeniyorum donanim güvenlik olarak. ayrıca da 2 çocuklu bir aile gözüyle bakıyorum araçlara. şu anda ola ki jettayı satsam en mantıklı seçim hyundai elantra olur benim için
    Aynen hocam doprudurda o paraya corolla almak daha mantıklı fabirka tuketim verisi biraz daha iyi ve şanzman
  • Octavia, Superb falan bakın hocam Civic'ten Corolla'dan kaliteli otomobiller. Sollamalarda korkutmaz, az yakar, konforları daha iyidir.
  • martta corola hb geliyor bakabilirsiniz
  • Dizel 308 bakabilirsiniz 1.6 olanlarından. Düşük kilometre ve full olanını alır, az yakar üstüne de yokuş çıkarken bir çok otomobilden daha iyi çıkarsınız(torktan dolayı). Fakat arabanın 2 adet sevmediğim yönü var, 1.si her şey ekranda, yani klima için bile tuş yok en azından onun için olsaydı.( alışıyosunuz ama gıcık bir şey) 2. Si arka diz mesafesi az. Ben 183üm benim arkamda benim boyumda biri otururken zorlanıyor.
  • mr4power M kullanıcısına yanıt
    Dizel değilde benzinli bakabilirim aslında yeni 208 ebatları ideal olursa beklenebilirliği var tavsiye değerlendiricm
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten fiyat diğer arabaların hb leri gibi fırlamaz ve bahsettiğim bandlarda olursa direk alırım aam bakalım rakam olarak ne olacak 170 bin bandında suv olarak yeni 2008 var ve gayet parasını hakeden bir araç aslında
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Octavia sopuk bakıyorum suber b de düşük km de 150 bn araç zor var varsada yaşı var. O yüzden önceliğim sıfır ve bu bandda düşük yakan kalitesi yüksek
  • 508?
  • megan alabilirsin o paraya megan icon dizel otomatik
  • O paraya gore alınacak en iyi araçlar sıralama ile
    Dizelse
    1-Skoda octavia 1.6 tdi style
    2-Ford Focus 1.5 tdci
    3-Renault megana 1.5 dci

Benzinli
    1-Skoda octavia 1.4 tsi
    2-Renault Megane 1.3 tce

D segment araçları yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 7 Mart 2020; 18:43:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.