Şimdi Ara

150 cc - 200 cc ye dönüştürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar 150 CC cross motorumu tamircim tavsiyesi ile 200 cc ye dönüştürmek isitoyorum.Maliyet 150 YTL yi bulacakmış.Sizce normal mi ve nasıl olur olur mu boyle bir degisim

• Pistonları büyütüyorlar..Ve bir kaç parça değiştiriyorlar..
  • Eninde Sonunda Bir Problem Çıkaracaktır Tavsiyem Yaptırmaman Yönünde Olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 7 Mart 2008; 14:51:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Eninde Sonunda Bir Problem Çıkaracaktır Tavsiyem Yaptırma Yönünde Olacak

Yaptırsın mı?Yaptırmasın mı?

Bence o motorun pistonları büyütürsen motor 40 bin gidecekse 30 bin gider sonrasında sen onu götürürsün..
  • Yaptırmasın
  • tesekkurler ardaslar sanırım yaptırmayacagım.tavsiyeler için tesekkürler motor zaten suanda 14,000 km sorun yok ama neyse yaptırmayalım
  • Arkadaşların dedikleri gibi, motordaki bazı parçaları değiştirip gücünü arttırıyorlar ama hacmini arttıramazlar, hacmini arttırması için komple motoru değiştirmesi lazım. Arabalardakini düşün, 6000 litrelik bir motoru 250-300 beygirden 1000-1500 beygire çıkartıyorlar ama hacmi yine 6000 litre (cc) olarak kalıyor. :)

Yaptırıyimmi yaptırmiyimmi konusuna gelirsek, eğer o motorla daha fazla km yapmak istiyorsan yaptırma, ama 1 seneye falan değiştircem zaten değiştirmeden önce hevesimi aliyim diyorsan yaptır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 12 Mart 2008; 22:42:02 >
  • evet bir yıl daha binip değiştirecegim yada bu duracak ben KTM felan almayı düşünüyorum.Zaten kasımda askere gidecegim o zaman kadar doya doya bineyimde sonrası malum dediğim gibi
  • benim bildiğim pistonlatın içinde gömlek dedikleri ince silindirimtrak şeyleri çıkarıyorlar pistonu büyütüyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.