Bildirim
150 dakika 15 tl Her Yöne
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mevcut hattınla Vodafonea geç..
Ondada var 150 dk her yön 15 lira
Vergi ödemezsin -
quote:
Orijinalden alıntı: mckare
150 Dakika her yöne avea hattına geçmek istiyorum . Ancak vergi ödememek için Vodafone ya da Turkcell hat alıp avea ya taşıcam . Yeni hattı taşımak için belli bir süre bekleme zorunluluğu var mı ? Bilginiz var mı ?
Bir de bu her yöne muhabettinin bizim göremediğimiz bir hilesi var mı ?
yeni hat alırsan ilk 3 ay numara taşıma işlemi yapamıyorsun. Bu her yöne muhabbetinin hilesi ise kalan dakikaları sorgulamak istediğinde 2 sms ücreti çekio avea. Aveayla uğraşcana Turkcell faturasız hattın varsa faturalıya geçir 300 dakika 29 tlye konuş Yoksa norma faturalı hatla 120 dk cayma bedelli + gençtarife 240 dakika her yöne 15 liraya konuşabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacoist06NL -- 29 Mart 2010; 2:40:45 > -
faturasız hat alıp sonra faturaliya geçersin -
maalesef ki Vodafone çok kötü oldu bu yeni geçiş ile birlikte Avea daha avantajlı
ayrıca S.Volkan ın dediği tarife faturalı, Avea da faturasız 60 Dk. 10 Tl.
http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/heryone.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.heryone
Daha önce 2 kez numara taşıma yaptım Vodafone Dk. sı 1 kontür ile kar lıydı hesaplıydı ama onlarda bozdu. Avea nın tarifesi çok iyi 10 Tl. ver 60 dk. konuş tam benlik
Pzt. başvuruyorum Avea ya . Ayrıca numara taşıma 6 iş günü sürüyor.
-
Bence numaranı Turkcell'e tası. Her yone kamu 150 tarifesi 15 TL. 150 Dakika'dan sonrası dakikası 24 kuruş. Ayrıca 1 sene Turkcell'de kalma sözü verirseniz , cayma bedelli kampanyalara katılarak, 1 sene boyunca her ay, her yone ekstradan karşılıksız 120 dakika daha veriyor.
(150+120=270 dakika = 15 TL)
ayrıca hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ekstradan haftada 2 gün kampanyası da cabası ;)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hat resetleme nedir
- yıldızlı günler
- pttcell numara değiştirme
- telefon kapalı ama whatsapp mesaj iletiliyor
- arama yapabiliyorum ama arama gelmiyor türk telekom
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- mobil imza nasıl alınır
- gizli numaradan arama
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X