Şimdi Ara

150 dakika 15 tl Her Yöne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150 Dakika her yöne avea hattına geçmek istiyorum . Ancak vergi ödememek için Vodafone ya da Turkcell hat alıp avea ya taşıcam . Yeni hattı taşımak için belli bir süre bekleme zorunluluğu var mı ? Bilginiz var mı ?
    Bir de bu her yöne muhabettinin bizim göremediğimiz bir hilesi var mı ?

• Mevcut hattınla Vodafonea geç..

Ondada var 150 dk her yön 15 lira

Vergi ödemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckare

150 Dakika her yöne avea hattına geçmek istiyorum . Ancak vergi ödememek için Vodafone ya da Turkcell hat alıp avea ya taşıcam . Yeni hattı taşımak için belli bir süre bekleme zorunluluğu var mı ? Bilginiz var mı ?
    Bir de bu her yöne muhabettinin bizim göremediğimiz bir hilesi var mı ?

yeni hat alırsan ilk 3 ay numara taşıma işlemi yapamıyorsun. Bu her yöne muhabbetinin hilesi ise kalan dakikaları sorgulamak istediğinde 2 sms ücreti çekio avea. Aveayla uğraşcana Turkcell faturasız hattın varsa faturalıya geçir 300 dakika 29 tlye konuş Yoksa norma faturalı hatla 120 dk cayma bedelli + gençtarife 240 dakika her yöne 15 liraya konuşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacoist06NL -- 29 Mart 2010; 2:40:45 >
  • faturasız hat alıp sonra faturaliya geçersin
  • maalesef ki Vodafone çok kötü oldu bu yeni geçiş ile birlikte Avea daha avantajlı
    ayrıca S.Volkan ın dediği tarife faturalı, Avea da faturasız 60 Dk. 10 Tl.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/heryone.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.heryone

Daha önce 2 kez numara taşıma yaptım Vodafone Dk. sı 1 kontür ile kar lıydı hesaplıydı ama onlarda bozdu. Avea nın tarifesi çok iyi 10 Tl. ver 60 dk. konuş tam benlik
    Pzt. başvuruyorum Avea ya . Ayrıca numara taşıma 6 iş günü sürüyor.

• Bence numaranı Turkcell'e tası. Her yone kamu 150 tarifesi 15 TL. 150 Dakika'dan sonrası dakikası 24 kuruş. Ayrıca 1 sene Turkcell'de kalma sözü verirseniz , cayma bedelli kampanyalara katılarak, 1 sene boyunca her ay, her yone ekstradan karşılıksız 120 dakika daha veriyor.

(150+120=270 dakika = 15 TL)

ayrıca hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ekstradan haftada 2 gün kampanyası da cabası ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.