Şimdi Ara

1500 - 1600 TL arası laptop önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kısa bir zaman içinde eskisinin ölmesi sebebiyle 1500 - 1600 TL fiyat aralığında yeni bir laptop almayı düşünüyorum

kendim biraz araştırdım ve bir kaç marka buldum.

örneğin :

1-)http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/116335/samsung-r540js0ctr.aspx

2-)http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113424/casper-nirvana-cn-bmqi740a.aspx

Şimdilik aklımda bu modeller var.

Casper 'i i7 kullandığı ve fiyatı uygun olduğu için listeye dahil ettim. Ancak araştırma yaparken casper'in kullanıcılarının
    çok fazla sorun yaşadığını gördüm ve doğrusu bu beni ürküttü.

Diğer bilgisayarda i5 olmasına rağmen işlemci frekansı oldukça hızlanabiliyor ve turbo boost kullanmasıda hoşuma gitti.(Enerjiden tasarruf açısından)

Kafama takılan diğer noktada bu ürünlerin ekran kartları.Ekran kartlarından pek anlamıyorum açıkçası.

Benim için önemli olan işlemci ancak ekran kartıda 2Gb olursa hiç fena olmaz.Bu kadar paraya çok şey mi istiyorum bilmiyorum.

Alternatif sunarsanız sevirim.

(Aynı özelliklere sahip amd'lerde olabilir.)

• önceden uzun süre casper kullandım. servisi çok da iyi olmasa da idare eder :) bence casper düşün derim
  • Casper 'in diğer markalara göre çok ucuz olması beni endişelendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vane_223

Casper 'in diğer markalara göre çok ucuz olması beni endişelendiriyor.

+1 bunun sebebi nedir çözemedim?
  • Bimeks veya diğer online satış yapılan mağazalara baktığımızda i7 işlemciye sahip olanlar arasında en düşük ücretli olan marka Casper ve diğer i7 'ler 2200 'lerden falan başlıyor.

Aslında bende bu ürünü çok beğendim, kaçırmakta istemem ancak forumlarda Casper çok fazla kötülenmiş.

Beni ikna eden olursa Casper'ı alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vane_223 -- 13 Şubat 2011; 22:24:33 >
  • Casper'ı hangi yönden kötülüyorlar hocam? Bende Casper düşünüyorumda fiyatının uygun olmasından dolayı, merak ettim.
  • Bu yazıda kesinlikle casper'i kötüleme amacı gütmediğimi bildirerek yazıma devam etmek istiyorum.
    Yazanlara göre kimisinin bilgisayarı çok sesli çalışıyormuş , kimisinin speaker'i patlamış , klavye desen tuşlarındaki yazılar siliniyormuş,kimisi aşırı titriyor ve kimiside destek alamıyor.Alsa bile geç alıyor yada pürüz çıkıyormuş.

Sadece forumlar değil yoldan geçeni bile çevirsem(az önce çevirdim) .Sakın casper alma diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.