Şimdi Ara

1500 1700 tl arası laptop önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bütçem başlıkta belirttiğim gibi 1500 -1700 lü arası fiyatlar

Yoğun bi iş programım var ve evde olduğum vakitlerde zamanımın çoğunu pc başında geçiriyorum...Neler yapıyorum ;

1-Oyun oynarım football manager , simülasyon oyunları , fifa pes tarzı oyunlar
    2-bi kaç program kullanıyorum photoshop , cubase vs..
    3-internette sörf

aman aman bi oyun performansı takıntım yok ...işte donmadan oynasın şuan ki laptopumdan daha iyi verim versin ve sağlam olsun yeter...Çok sey mi istedim acaba:D

suan kullandığım pc packard bell easynote tj65 1gb geforce gt240 ekran kartı 4 gb ram i fln var 2009 yılından beri kullanıyorum ve hiç tamire götürmedim saolsun çok iyi idare etti beni... eksik belirtiğim bişi varsa ekleyebilirim yardımcı olucak herkese tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankurtaran34 -- 20 Ekim 2014; 14:35:09 >

• Asus x550jk-xo012d fazlasıyla isini görür bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djeamba kullanıcısına yanıt
    öneri için tesekkürler 4 gb ram var sanrm bu pc de 8 gb olsa çok daha iyi olur
  • cankurtaran34 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kullanan birçok kisi ram yukdeltmesi yapıyor sanirim. Dediğiniz gibi keske 8 olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G301 olabilirhttp://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G301K

i5 4200M + 8GB DDR3 + 500GB 5400rpm disk ile 1575TL. Ürün üzerinde 1366x768 ekran ve GeForce 840M grafik işlemci bulunuyor. 240GB SSD ile de konfigüre ederseniz (120GB'ı seçin, kampanyada 240GB'a yukseltiliyor) 1705TL olur.
    840M in 1366x768 ekran ile performansı fena değildir offline oyunları genelde medium-high ayarlarda oynatacaktır. Online oyunlarda (LoL, Dota2, Fifa gibi) performansı gayet tatmin edicidir. Isınma problemi de olmaz.
  • İleri de RAM yükseltmesi yapabilirsiniz.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10039
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.