Şimdi Ara

1500-1800 Arası Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ihtiyacim olan yeni cikan oyunlar gta5 olsun watchdogs gibi oyunlari rahatlikla acabilen full ayarda oynatmasata olur 5-6 sene rahatlikla kullanabilecegim bir notebook ariyorum arkadaslar asus x550jk haric onerebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• x550ji nin neyi var? aldim catir catur aciyo her oyunu.o paraya gt840 dan yukari cikamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: L.E.O.N.A.R.D.O.

Ihtiyacim olan yeni cikan oyunlar gta5 olsun watchdogs gibi oyunlari rahatlikla acabilen full ayarda oynatmasata olur 5-6 sene rahatlikla kullanabilecegim bir notebook ariyorum arkadaslar asus x550jk haric onerebilirsiniz

limitini biraz daha yükselt bunu al derim
    asusun yeni modeli 950m ekran kartı var
  • lenova ya bakabilirsin ama arkadasn dedigi limiti biraz daha arttir ve asus 950m ekran kartli olanini alabilirsin.

• Asusun K555LN modellerine bak derim. Geçen ay 8 gbli 5200u+840m modeli teknosada 1699a satıldı. Seni zaten 840 740mden aşağıları kurtarmaz.

• Uzun yıllar kullanırsın yenı oyunları da açar

http://www.pcdepo.com/asus-k555lb-xo108d-notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.E.O.N.A.R.D.O.

Ihtiyacim olan yeni cikan oyunlar gta5 olsun watchdogs gibi oyunlari rahatlikla acabilen full ayarda oynatmasata olur 5-6 sene rahatlikla kullanabilecegim bir notebook ariyorum arkadaslar asus x550jk haric onerebilirsiniz

http://www.teknolojikapinda.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

rahatlık oynayabilirsin kardeşim ASUS

• Fre Dos diyor.Bu haliyle kullanabilirmiyiz bu cihazlari.yoksa yazilim satin almak sart mi.Eger yazilim satin almadan kullanabilirsek programlar,oyunlarda uyum skntisi olur mu

• X550JK alabileceğinin en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.