Şimdi Ara

1500-1800 Arası Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu dört cihaz arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı ? İlk önceliğim kamera performansı.
    Iphone SE, Samsung J7 Pro, Huawei Mate 10 Lite, Sony Xperia XZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SainstFurkanKa -- 6 Temmuz 2018; 21:52:34 >

• up
  • Bende aynı aralıkta telefon bakıyorum ve Mate 10 Lite'da karar kıldım.
  • Mi Note 3.

Saydığınız 4 cihazı da darma duman edecek pil, Mi6'dan devraldığı dual kamera yerleşimi ve gerçekten iddialı bir işlemci gücüne sahip bir cihazdır Mi Note 3. Ayrıca 6 GB RAM avantajını söylememe bile gerek yok sanırım. Kesinlikle de öneririm.

Saydığımız cihazlardan da XZ güçlü ama eskidi.

SE hakkında yorum yapmayacağım. Artık bu telefonun milat olduğu konusunda hem fikir olduğunuzu düşünüyorum.

J7 Pro zaten bu cihazlar arasında olmamalı bence. Ne işlemci gücü iddialı ne herhangi bir özelliği. Zaten J serisinin iddiası ekonomik oluşu ama son iki senedir ne hikmetse A serisi ile yarışıyor fiyat konusunda.

Mate 10 Lite de Huawei tüm orta seviye cihazlarına Kirin 659 koyuyor. Bu işlemcinin ederinin bu fiyat olmayacağını P9 Lite'in fiyatına bakarak da anlaşılabilir. Üst seviyede rakipsiz özellikler sunan bu firma orta seviyede rakiplerinin inanılmaz gerisinde rekabet ediyor.

Yine dediğim gibi Mi Note3 alırsanız pişman olmazsınız bu cihazı inceleyiniz mutlaka. Saydığınız cihazlara göre artısı bol ve daha uzun ömürlü bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: High Sierra

Mi Note 3.

Saydığınız 4 cihazı da darma duman edecek pil, Mi6'dan devraldığı dual kamera yerleşimi ve gerçekten iddialı bir işlemci gücüne sahip bir cihazdır Mi Note 3. Ayrıca 6 GB RAM avantajını söylememe bile gerek yok sanırım. Kesinlikle de öneririm.

Saydığımız cihazlardan da XZ güçlü ama eskidi.

SE hakkında yorum yapmayacağım. Artık bu telefonun milat olduğu konusunda hem fikir olduğunuzu düşünüyorum.

J7 Pro zaten bu cihazlar arasında olmamalı bence. Ne işlemci gücü iddialı ne herhangi bir özelliği. Zaten J serisinin iddiası ekonomik oluşu ama son iki senedir ne hikmetse A serisi ile yarışıyor fiyat konusunda.

Mate 10 Lite de Huawei tüm orta seviye cihazlarına Kirin 659 koyuyor. Bu işlemcinin ederinin bu fiyat olmayacağını P9 Lite'in fiyatına bakarak da anlaşılabilir. Üst seviyede rakipsiz özellikler sunan bu firma orta seviyede rakiplerinin inanılmaz gerisinde rekabet ediyor.

Yine dediğim gibi Mi Note3 alırsanız pişman olmazsınız bu cihazı inceleyiniz mutlaka. Saydığınız cihazlara göre artısı bol ve daha uzun ömürlü bir telefon.
    Birazdan ithalatçı garantili telefon almayın diyen eleman damlar konuya :) :)

• musti35 kullanıcısına yanıt
    @musti35 Hocam önemi yok millet anladı durumu 1000 TL ederi olan telefonu 2000 TL'den pazarlayan demirbaşların telefonunu almak yerine alternatifleri arayabileceğini. Yani gelip burada yazsa ne anlamı var? En basitinden Note FE kulübüne bakın. Garanti durumunu bilmelerine rağmen tercih ediyorlar. Ona göre önlem alması gerektiğini biliyor. Çünkü kullanıcı da bu denklemi kuruyor artık kafasında : Kalem + Samsung sevgisi + F/P> 4000 TL'ye yakın Note8 ile S9 serisi.

Ben de o yüzden bu konuyu açtım ki telefon arayan insanlar alternatifleri listelesin aklında, hiç düşünmediği cihazların aslında aradıkları cihaz olduğunu düşünsünler diye. Görülüyor da durumun bundan ibaret olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Sierra

@musti35 Hocam önemi yok millet anladı durumu 1000 TL ederi olan telefonu 2000 TL'den pazarlayan demirbaşların telefonunu almak yerine alternatifleri arayabileceğini. Yani gelip burada yazsa ne anlamı var? En basitinden Note FE kulübüne bakın. Garanti durumunu bilmelerine rağmen tercih ediyorlar. Ona göre önlem alması gerektiğini biliyor. Çünkü kullanıcı da bu denklemi kuruyor artık kafasında : Kalem + Samsung sevgisi + F/P> 4000 TL'ye yakın Note8 ile S9 serisi.

Ben de o yüzden bu konuyu açtım ki telefon arayan insanlar alternatifleri listelesin aklında, hiç düşünmediği cihazların aslında aradıkları cihaz olduğunu düşünsünler diye. Görülüyor da durumun bundan ibaret olduğu.
    @High Sierra hocam;

size katılıyorum

Kendimde kendi internet sitemde(sosyal medyada) ve çevreme tavsiyelerde bulunan birisiyim.

Fiyatını haketmeyen ürünleri sürekli anlatıyorum,
    Bu işlemci bu para etmez diye bas bas bağırıyorum adeta.
    Samsung J serisi almayın, paranızı çöpe atın daha iyi anlatmaktan dilimde tüy bitti.
    Şu ürünler f/p ürünüdür diye anlatıyorum ama nafile, bazılarının kalıpları kırmak zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

@High Sierra hocam;

size katılıyorum

Kendimde kendi internet sitemde(sosyal medyada) ve çevreme tavsiyelerde bulunan birisiyim.

Samsung J serisi almayın, paranızı çöpe atın daha iyi anlatmaktan dilimde tüy bitti.
    Şu ürünler f/p ürünüdür diye anlatıyorum ama nafile, bazılarının kalıpları kırmak zor.

Alıntıları Göster
    hocam sharp aquos s2 nasıldır? almayı düşünüyorum

• quote:

@High Sierra hocam;

size katılıyorum

Alıntıları Göster
    hocam sharp aquos s2 nasıldır? almayı düşünüyorum

• riaz kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde satışını ve kullananı görmedim
    Fiyatına göre yorum yapamıyorum.

Snapdragon 660 işlemci olan tercih edilmeli.
    Farklı bir tasarımı var, Kağıt üstünde özelikleri güzel görünüyor.

Fiyatı 1500-2000 TL bandında ise düşünülebilir
  • quote:

Ülkemizde satışını ve kullananı görmedim
    Fiyatına göre yorum yapamıyorum.

Snapdragon 660 işlemci olan tercih edilmeli.
    Farklı bir tasarımı var, Kağıt üstünde özelikleri güzel görünüyor.

Fiyatı 1500-2000 TL bandında ise düşünülebilir
    çeşitli satış gruplarında satılıyor,
    1300-1400 TL arasında snapdragon 630
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.