Merhaba, 1500-2000 TL civarı bir bütçem var. Bilgisayarımı %70 oranında dizi-film-maç izleme ağırlıklı izleme, %25 günlük kullanım amaçlı kullanıyorum (haber okuma, sitelerde gezinme, alışveriş yapma), %5'lik nadiren de eğitim amaçlı (Udemy kursları gibi) kullanıyorum. Uydu alıcısını bağlayıp TV Izlemeyi de düşünüyorum, özellikle milli maçları. Oyun oynama alışkanlığım yok, bu yüzden kullanmayacağım özelliklere gereksiz yere fazla ödeme yapmak veya yanlış marka-panel tercihi yapmak istemiyorum. Daha önce Samsung LED (24" ana monitör) ve AOC IPS LED monitör (22" ikinci monitör) olarak kullandım. Samsung monitörüm arızalandığı için ikinci monitörüm AOC ile idare etmeye çalışıyorum ama 24" bile küçük gelirken 22" inç monitörle bu iş yürümeyecek. Bir kere alıp en azından bir 4-5 sene kullanmak istiyorum hem de 27" ekran keyfini yaşamak istiyorum. Günlük kullanımda monitörle aramdaki mesafe 90 cm, dizi film izlerken bu mesafeyi biraz daha arttırıp 100-110 cm mesafe bırakabilirim.
Her türlü görüşlere eleştirilere ve önerilere açığım, şimdiden teşekkür ederim. |
Bildirim