Şimdi Ara

1500-2000 arasi laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben bilgisayarda genel olarak oyun oynayan ve photoshop, 3dmax turu programlar kullanan biriyim. fakat bir iki sene surekli seyahat edecegim icin laptop gerekiyor.butcem maks. 2000 tl. simdiki oyunlari yuksek ayarlarda kasmadan oynatabilecek ayrica grafik programlarinda da donmayacak bir laptop onermenizi bekliyorum.tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i5 işlemcili lenovo y580http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=8120&name=lenovo-y580-59-332594-notebook&ref=akakce&v=1.68.9 i7 olanı vatanda 2050tl indirimle satılıyor.
  • peki monster nasil? ornegin su model;http://www.monsternotebook.com.tr/W150ERQ-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61W150ERQ02.html 2050 lirayi lenovoya vermek yerine buna vermek daha saglikli midir? teslim tarihi cok gec ama deger mi?

• olabilir monsterde uygun seçenek sayılır teslimat süresi sorun değilse.zaten düşük olmalarının bir nedenide bu hemen teslimat istersen şişiriyorlar fiyatı
  • monster'ın teslimat zamanı çok uzun geliyor. başka önerebileceğiniz var mı i7li ekran kartı da iyi olan?

• i7 li lenovo y580 de olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y580 takip ediyorum fakat hiçbir sitede stoğu bulunmamakta. Başka önerebileceğiniz modeller var mı?

• Msi GE60 'i5' (oyuncu serisi)

Asus N56VZ S4037V - Biraz fark verebilirsen, vatanbilgisayardan indirimle 2150-250 tl arası alınabilir.

Lenovo Y580 - vatanbilgisayardan 2050 tl gibi indirimle alınabilir ama stok beklemen lazım.

• 2150ye düşse veririm ama bu vatanın belirli indirim günleri var mı? Yoksa takip mi etmem gerekiyor sürekli? Ayrıca y580, asus'un N56VZ S4037V modelinden daha üstün duruyor ekran kartı dolayısı ile. Asus'un o modelinin sadece fhd olması dikkattimi çekti. Hangisi daha iyi performans sağlar desem ne dersiniz? Y580'in stoklara girmesini beklemeli miyim?

• Hem indirimleri takip edebillrsin, hem de y580 in stoklara girmesini. F/P karşılarştırması yapabilirsin.

N56VZ S4037V - full hd ve rpm(7200) olarak lenovodan daha iyi özellikte. Yalnız lenovoda ssd var ve ekran kartı biraz daha iyi.

Gtx660m > 50 sırada. Gt650m > 56. Sırada. F/P olarak asusun daha önde olduğu söyleniyor. Bir de lenovonun harddiskinin çok ısındığı söyleniyor. İyice araştırırsan bu gibi şeyleri daha iyi olur.

• Anlıyorum. Asusun fhd olmasına ve tipine de ısınmadım değil. Oyunlarda çok fps farkı olacağını olacağını da sanmıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: gokalp450

Anlıyorum. Asusun fhd olmasına ve tipine de ısınmadım değil. Oyunlarda çok fps farkı olacağını olacağını da sanmıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için

Hocam çizim programı kullanacak kisiler icin küçük ekrandan Fullhd onerilmiyor diye biliyorum ama.bir De fps farkı az olmaz.cunku birincisi, aradaki ekran kartlarından 7-8 fps farkeder gtx660m ile ki asusda Fullhd çözünürlükte açtığın zaman aradaki fps farkı daha da artacaktır çözünürlük fazla oldugu icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: gokalp450

Anlıyorum. Asusun fhd olmasına ve tipine de ısınmadım değil. Oyunlarda çok fps farkı olacağını olacağını da sanmıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için

Hocam çizim programı kullanacak kisiler icin küçük ekrandan Fullhd onerilmiyor diye biliyorum ama.bir De fps farkı az olmaz.cunku birincisi, aradaki ekran kartlarından 7-8 fps farkeder gtx660m ile ki asusda Fullhd çözünürlükte açtığın zaman aradaki fps farkı daha da artacaktır çözünürlük fazla oldugu icin.

işim çizim programları değil zaten canım sıkıldığı zamanlarda açıyorum bir şeyler çiziyorum kapatıyorum. Oyunları da geçtim de bu full HD ekran ne kadar fark yaratır onu merak ediyorum hiç ikisinin karşılaştırması da yok ki videolu baksak anlasak farkı

• İlk olarak pcdepo.com a bi bakmanı öneririm Laptoplara İşletim sistemi yüklemedikleri için 200 300 tl daha düşük fiyatlar
  • Y580 alacağım karar verdim. Stok bekleyeceğiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.