Şimdi Ara

1500-2000 TL bütçe , Acil Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayar almaya karar verdim ama pek bi bilgim yok bu konuda ben oyun oynayan biriyim oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak uzun ömürlü 17'' olursa benim için iyi olur, bi dizüstü almam gerek özellikleri ne olmalı ve hangi marka olmalı bana yardımcı olurmusunuz birde kolayca alabileceğim birşey olursa iyi olur yardımlarını bekliyorum arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Baggins

Arkadaşlar dizüstü bilgisayar almaya karar verdim ama pek bi bilgim yok bu konuda ben oyun oynayan biriyim oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak uzun ömürlü 17'' olursa benim için iyi olur, bi dizüstü almam gerek özellikleri ne olmalı ve hangi marka olmalı bana yardımcı olurmusunuz birde kolayca alabileceğim birşey olursa iyi olur yardımlarını bekliyorum arkadaşlar

1500-2000 arasında 17 inç notebook bulmak çok zor birde oyunları iyi oynatsın diyorsun en az 2500tl yi gözden çıkarman lazım.
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler mesela bu model sizce iyimi buna denk geldim yoksa farklı markalara mı yönelmem gerek veya bu modelin eksiklerimi vardır bu arada cevap için teşekkürler
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler mesela bu model sizce iyimi buna denk geldim yoksa farklı markalara mı yönelmem gerek veya bu modelin eksiklerimi vardır bu arada cevap için teşekkürler

gayet güzel kardeşim ekran kartı güzel.
    Beni düşündüren Acer iyi bir markamı ve i5 işlemci yeterlimdir ve de çabuk ısınırmı bu gibi sorunlar yaşarmıyım bu modelde verdiğim paraya değer mi pek bilgim olmadığımdan soruyorum kusura bakmayın bu arada saolun
  • quote:

Beni düşündüren Acer iyi bir markamı ve i5 işlemci yeterlimdir ve de çabuk ısınırmı bu gibi sorunlar yaşarmıyım bu modelde verdiğim paraya değer mi pek bilgim olmadığımdan soruyorum kusura bakmayın bu arada saolun

acer pek iyi olmasada kötüde degilim.her laptopta ısınma sorunu vardır zaten.işlemcisi düşük degil aynı işlemciyi kullanıyorum ısınmıyor rahat olabilirsin.
    Yani bu makina iyimidir diyorsun siz olsanız alırmıydınız bu bilgisayarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yani bu makina iyimidir diyorsun siz olsanız alırmıydınız bu bilgisayarı

eger param olsa alırdım kardeşim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.