Şimdi Ara

1500 - 2000 TL Bütçeli Ofis Bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı yarın sabah alacağım mesai bitmeden önce ama kasayı ne alacağımı hala bilmiyorum. İlk mesajımı güncelledim, şu kasa olayını çözmeme bir yardımcı olursanız sevinirim. Şuan bir ekran kartı almayacağım ama bluestacks için yeterli olmazsa mecburen ilerde alacağım. Buna göre bir kasa önerirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

i3 günlük kullanım, ofis işleri veya giriş seviye oyun işlemcisidir. i5 orta-üst seviye oyun işlemcisidir. i7 aşırı üst seviye oyun veya performans işlemcisidir. Bir de xeon serisi var oraya hiç girmeyelim. Oyun için bile kullansanız 800 liradan pahalı bir ekran kartı almıyorsanız g4560 size yetecektir. %10 düşük i3 gibi düşünün işlemciyi. Sistemi günlük kullanımda hızlandıracak şey ssd olacak zaten. Günlük kullanımda güncel bütün işlemciler aynı sayılır. Bluestackste pc ağırsa muhtemelen ekran kartı yoktur veya tırttır. Yanına rx 460 2gb veya gtx 1050 ekran kartı alın. Güncel olup en hesaplı olan ekran kartları bunlar. İkisini de msı ın tek fanlı sürümünü alın. En ucuzu o ve zaten fansız bile soğuyacak gibi duruyorlar. Yine bios update isteyecektir bu arada msi h110m pro-vd ile. Bence fazlasına hiç ihtiyacınız yok. Zaten bu sistemle güncel oyunları bile oynarsınız.

Hocam sizin sözünüzden yola çıkarak sistemi aşağıdaki linkteli gibi topladım. g4560 işlemci tavsiyeniz sonucunda biraz araştırıp bu işlemciye göre sistemi topladım. Gayette güzel oldu. Çook teşekkürler. Tüm yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

https://forum.donanimhaber.com/750-tl-sistem-guncellemesi--124120437#124290254

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.