Şimdi Ara

1500-2000 TL Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda HP almak vardı ama ısınma problemi var demişlerdi o yüzden biraz soğudum açıkcası kullanım amacımda oyun film vs en azından GTA IV gibi oyunu kaldıracak bi laptop olabilir marka farketmez teknik bilgi için şimdiden teşekkürler[Fiyat aralığı 1500-2300 Oynayabilir]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q Ray -- 12 Ağustos 2009; 22:03:03 >

• 4650 ekran kartı olan modellerden bütçene ve ihtiyacına uygun olan birini tercih edebilirsin. Oyun oynamak için alınacak bir laptopta en önemli bileşen ekran kartıdır . Ekran kartınız sağlam olsun orta halli bir işlemciyle istediğiniz görsel uygulamayı çalıştırabilirsiniz. Şu anda notebooklarda yaygın olan en iyi kart Ati mobility radeon 4650 DDR3 İşlemci olarak p7350 ve üstü yada t6600 ve üstü işinizi görecektir.
    Ekran kartı ve işlemci sıralamalarını aşağıya ekledim. İyi akşamlar.

www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

• Öncelikle teşekkür ederim Burak kardeşim peki önerebileceğin marka ve modeli var mı ?
  • HP DV6 - 1146 ET yi alabilirsin Her yönden çok iyi bir laptop
  • Çok teşekkür ederim bilgiler için Allah razı olsun
  • Ne demek , başka bir problemin olursa pmden de yardımcı olurum
  • İlk problemle karşılaştık nerden alabiliriz ? :D [Vatanbilgisayarın stoğunda kalmamış sitesinde gösteriyor sipariş versek gelir mi acaba]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 bin TL notebook tavsiye
    2 ay önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vatan bilgisayarın sitesinde bulamadım vardı birkaç gün önce ama şu an yok. Vatan Bilgisayar a gidip elden de alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.