Şimdi Ara

1500-2000 TL sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem tamamıyla oyun amaçlı olacak Evde monitörüm var sadece kasa Gerek sistem önerilerinizi bekliyorum

• up
  • up arkadaşlar lütfen yardm edin
  • Hocam şöyle bir sisteme bakın biraz beklerseniz eğer, rx 470 de düşünülebilir.

• ozi2708 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam sistem sağlam gözüküyor ama merak ettiğim bir şey var rx 470 in fiyatı ve o işlemci ile darboğaz olayı sizce darbogaz olur mu
  • Hocam i3 6100 ile rx 480'in darboğaz yapacağı kesin gibi, ancak rx 470 ile sıkıntı yapmayacağı düşünülüyor. Tabi ki bunları konuşmak için erken ancak ben de yapmayacağını düşünmekteyim. Fiyatınınsa yaklaşık 650/750 tl arası olması bekleniyor.
    o zaman 480 i beklersek 2000 tl nin üstüne çıkmak zorundayız 470 beni 6 sene low da götürse yeterde artar...
    Hocam bu sistemde işlemciyi i5 6500 ile değiştirsek olurmu
    470 i alıp ilerde güncellemeyi düşünüyorum birde işlemciyi güncellemek zorunda kalmayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasa38 P kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ilerde oda önemli teknoloji aldı basini gidiyor Senin degistirecegin zamanda çöpte olabilir işlemci

• 1 sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum :)

• Hocam eğer i5'li bir sistem ister sonra yeni ekran kartı alırım derseniz şöyle bir sistem olabilir.

rx 470'in kaç sene götüreceğini söylemek için erken ancak ben 3 4 yıl sıkıntı yaratmaz diye umuyorum.
    Teşekkürler bide rx 470 ile 480 arasındaki farklar neler çok büyük bir fark söz konusumu
  • Açıklanan bilgilere göre 4 gb ve 8 gb olmaları en büyük fark, ancak performans olarak ne kadar yakın ya da uzak olduklarını şimdiden söylemek oldukça zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.