Şimdi Ara

1500-2000TL Ofis Bilgisayar Tavsiye (Autocad Çizim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1500-2000TL Ofis Bilgisayar Autocad Çizim yapabileceğim Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekürler

• Harici ekran kartı takarsak bu fiyata birim oluşturmak güç olmakla birlikte bütçe yükseltme imkanın varsa değerlendirme neticesinde bir çaresine bakabiliriz aksi takdirde sadık kalınan bütçe bu yönde ise 2400g 3200g gibi tümleşik grafik kartlı modelli bir sistem önerilebilir.
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Raven Ridge Ryzen ™ 5 2400G 3.6GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-raven-ridge-ryzen-tm-5-2400g-3-6ghz-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

• Ustam 2000tlye autocadte ne çizmeyi düşünüyorsunuz? Cidden tavsiye önerebilrim fakat emin olun 2000tlye aldığınız sistem işinize yaramayacak. Bir adet mimarlık ofisindeki bilgisayarlarını ve autocad programını biliyorum ama yani siz bence 2. El sistem almalısınız bu bütçeye. Çünkü 0 aldığınız sistem sizi sinir hastası edecek emin olabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Ustam 2000tlye autocadte ne çizmeyi düşünüyorsunuz? Cidden tavsiye önerebilrim fakat emin olun 2000tlye aldığınız sistem işinize yaramayacak. Bir adet mimarlık ofisindeki bilgisayarlarını ve autocad programını biliyorum ama yani siz bence 2. El sistem almalısınız bu bütçeye. Çünkü 0 aldığınız sistem sizi sinir hastası edecek emin olabilirsiniz.
    senin dedigin hicbirseyi almam ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ofis için bilgisayar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.