arkadaşlar yarın bildiğiniz gibi vatanda indirim var..özellikle oyun oynamak istiyorum ancak saatlerce oynayamam günde 2-3 saat...ancak kasmadan grafikli oyunlar oynamak ve led tv ye hdmi a bağlayarak oynamak istiyorum...vatan şart değil başka siteden de olabilir ama f/p ürünü olması gerek acelem yok..masaüstüde olabilir ancak becerememeyebilceğim için notebook a yöneldim..yarın gaziantep vatan a gidebilir orda tavsiyeleriniz üzerine toplayabilirim..tşk ederim
Masaüstü düşünürseniz aynı fiyata daha iyi bir sisteme sahip olmuş olursunuz. Bunu için sistem tavsiyeleri bölümüne konu açabilirsiniz. Laptop isterseniz de bunları öneririm:
Yazdığınız Asus'u önermem fiyatı özelliklerine göre çok yüksek,benim yazdıklarım f/p olarak daha iyiler.
kardeşim sistem tavsiyeri bölümünde herkes bir başlık açmış çok sağlıklı değil..gel vatanın siteinden birlikte toplayalım benım sistemi:))masaüstü şimdilik onitör hariç yardım edersen sevinirim
INTEL Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci MSI Z68A-G43 (G3) Intel Z68(B3) Soket 1155 DDR3 2133MHz(O.C.) DVI SATA 3.0 Anakart GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1333MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram ASUS GTX560 Ti DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit Nvidia DX11 Ekran Kartı SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk PIONEER DVR-S19LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA Toplam:2284 lira---Vatan
yüzde 8 ekleyip yarınkı indirim olan yüzde 25 düşsek 1884 tl ye geliyor?vatan sadece 4 gb ram eksık kaldı 2 adet alasak oluyor mu?
sence hangisi?çok fark yok galiba ama bu pc baya iyidir diyebilirmiyiz?full hd oyun falan vs?
Yazdığınız ram'ler gereksiz pahalı.Ram olarak benim yazdıklarımı tercih edin.Sandy Bridge ile tam uyumludur. Yazdığım anakart biraz daha iyidir.Hızaşırtma falan yaparsınız belki. Yazdığım sistemde hdd'yi 1TB yapınca %25 indirim ile fiyat 1892 lira oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Yazdığınız ram'ler gereksiz pahalı.Ram olarak benim yazdıklarımı tercih edin.Sandy Bridge ile tam uyumludur. Yazdığım anakart biraz daha iyidir.Hızaşırtma falan yaparsınız belki. Yazdığım sistemde hdd'yi 1TB yapınca %25 indirim ile fiyat 1892 lira oluyor.
aynen yüzde 8 artrıp yüzde 25 artrınca 1823 tl ye geliyor..hayırlı olsun diyelim mi?:)
artı birde monitör alırım ama uygun fiyatlı performans ürünü max 2ms bişey almak lazım
bu pc ye oyun pc si diyebilirmiyiz?
Piyasadaki çoğu oyunu FHD çözünürlükte yüksek ayarlarda oynarsınız.Bazılarında AA kısmanız gerekir.
quote:
Piyasadaki çoğu oyunu FHD çözünürlükte yüksek ayarlarda oynarsınız.Bazılarında AA kısmanız gerekir.
çok teşekkür ederim epica birde monitör önersen son bir iyilik yapsan:)çok sağolçok teşekkür ederim epica birde monitör önersen son bir iyilik yapsan:)çok sağol
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerheenry
quote:
çok teşekkür ederim epica birde monitör önersen son bir iyilik yapsan:)çok sağolçok teşekkür ederim epica birde monitör önersen son bir iyilik yapsan:)çok sağol
dvi çıkışı nasıl kullanılır bilmiyorum:) hdmi ile aynı işi mi görüyor?
quote:
quote:
quote:
quote: