Bildirim
1500 lira civarı dell tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
bu adresten almak güvenlimi hocam -
Forumda yazanlara göre site güvenilir. -
hocam böyle kendim almadımmı sanki hep kötü olacakmış gibi geliyor. bimexin yada teknosanın sitesinden bana bir laptop tavsiye edermisin? hemen gidip alcam. laptop aramaktan çok yoruldum artık. -
http://www.bimeks.com.tr/urun/117195/dell-inspiron-5010-g48h45-.aspx#specs
Bimeks'ten Dell olarak bunu öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: sunay666
bir haftadır laptop araştırıyorum hala bir karar yok aklımda. dell'e daha yatkınım. şöyle oyun oynayacağım rahatça takılacağım ısınmayan bir model tavsiye ederseniz çok mutlu olurum
kalabalik yapmayayim, bende o ayarda makine ariyorum: bimeks icin kodlarini yazayim
hp dv6 3113st xr566ea
hp dv6 3100et xe075ea -
epica; arkadaşın yazdığı hp ler hakkında ne dusunuyosun. benim hosuma gitti. -
quote:
epica; arkadaşın yazdığı hp ler hakkında ne dusunuyosun. benim hosuma gitti.
hp pavil. Dv6 3100 et var.
bu ayarda 4gb ram,500gb hd,i5 ve ati 5650 4makinelerin hepsi ayni ama dogru olan hangisi o biraz sikintili. Ben msi alip 4yil kullandim, oyun icin degil 3-4yik kullanayim diye bakiyorum. kasa-pil-klavye-hoparlor-boya... Ram konusunda i5 ve i3 arasinda fark yok i7 daha hizli sanirim. 8gb max destek var.
Forumdaki yorumlar cok garip alip eve gelmis makine isinmiyor demis,hava 0 derece ve kis birakta isinmasin. toz yok toprak yok camlar kapali,ben yilda 5 kez fan temizliyorum yazin Ege 50'c oluyor isinmasinda goreyim.
Gavur forumunda Samsung ve sony cok geciyor ama bende o para yok yarin gidip gezeyim yazarim. Dip dibe koyuyorlar magazada sagdan soldan yaniyor,gurultu o bicim e sansa kaliyoruz.
-
Pavilionlarda ekran ve ısınma problemi yaşayanlar var,o yüzden pek önermem. -
Dell ve Asus disindakiler de cep yakiyor, bilgisayar yok cep telefonundan okuyorum yorumlari ve henuz stabil bir makine goremedim hdd'den ses gelmesini normal karsilayanlar var garip...
Para belli urun belli ama icim rahat degil -
quote:
bir haftadır laptop araştırıyorum hala bir karar yok aklımda. dell'e daha yatkınım. şöyle oyun oynayacağım rahatça takılacağım ısınmayan bir model tavsiye ederseniz çok mutlu olurum
Nakit -Havale - EFT fiyatı 1586 TL
İŞLEMCİ: Intel Core i3-370M 2.4 GHz.3 MB Cache Bellek İşlemci
RAM: 8 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
SABİT DİSK: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 550v Max. 2747 MB Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
http://www.istanbulbilisim.com.tr/inspiron-15r-cto3r-08-dell-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,23976.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
http://www.bimeks.com.tr/urun/117195/dell-inspiron-5010-g48h45-.aspx#specs
Bimeks'ten Dell olarak bunu öneririm.
Katılıyorum, en uygun tercih -
evet çok iyi fiyat bencede kaçırma derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X