Şimdi Ara

1500 max limit laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bana yardımcı olun kız arkadasıma laptop alcam ama max limitim 1500 anklaradan alıcam bana hp dv6 1245 tavsiye ttiler makineyi burda baktım tavsiye etmiyolar...sizin tavsiyeniz nedir....

• 1500 liraya alabileceğin en iyi laptop Samsung R620 dir. Ama tasarımı bir kıza ne kadar uyar bilemem.... Tasarım istiyorsan HP modellerine bakmalısın
  • samsung pek yaklascağım bi marka değil laptop konusunda hp nin yazdıgım modeli için forumda opk iyi olmayan seyler sölemişler gözüm korktu...varmı basdka fikri olan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldas06

samsung pek yaklascağım bi marka değil laptop konusunda hp nin yazdıgım modeli için forumda opk iyi olmayan seyler sölemişler gözüm korktu...varmı basdka fikri olan...

Samsung ile ilgili düşüncenizin sebebini merak ettim.
    Bu arada acerın 5739 modeli var. Birden çok konfigürasyonu mevcut

• valla acık konusmak gerekirse forumda samsung konusunda yazdıklarınıza baktım baya iddalı konusmuşsunuz ama iş ekran alacak olsam tek gecerim samsung alırım ama iş laptop olunca ergonami kalite bunlar önemli etkenler tamam performasnın en üst olması gerekir ama firma bu konuda ürettiği ürünlerle kendini kanıtlamışmı alanlar menmunmu bunlar önemli mesala hp yıllrın pc firması aman laptop diyince admlar cöküyo alan bin pişman kurtumaya yer arıyo ben toshiba a200-1la kullanyom modele etmediğim işkence klamadı alet tık demedi...burada performansın yanında kalite geliyo iştte..... acer tavsiye retmişsin o modeli alıp geri iade eden 3 arkadasım var alette uyumsuzluk mu var ne anlamadım calısrıken o özelliklerde olmasına ragmen donuyo kasılıyo benim toshibanın oynadıklarını bile oynayamıyo....
  • Sorunlu seri denk gelmiş olabilir.
    Tabi ki sadece donanımdan ibaret değil olay. Kasa kalitesi servis kalitesi vs . bunlar da önemli . Örneğin toshiba çok sağlam cihazlar yapıyor ancak kimse servisinden memnun değil . Hp nin makinaları döküktü ; ısınma problemi vardı, yeni serilerde düzelttiler. Şu an HP müşteri memnuniyetinde 1 numara okuduğum yorumlara göre .
    Forumda Samsung laptop alanlarda da büyük bir şikayet yok servis ve laptop konusunda
    Neyse Asus almayın da ne alırsanız alın , servisi berbat ; en ufak bir problemde bile muhattap bulamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Casper ı unut , ekran kartı zayıf, 4650 ddr3 ün yanına yaklaşamaz. Dell i tercih edebilirsin DV6-1245 ET nin işlemcisi zayıf tavsiye etmem
  • LG R510-TAMPST Fiyatına Uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.