Şimdi Ara

1500 TL APU VS 2000 TL İNTEL TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim sistemler için tavsiye almak istiyorum. Uzun yıllardır bu işten uzağım. Yeni gelişmeler hakkında pek fikrim yok açıkçası. Öncelikle şunu belirteyim. Sistemde oyun olarak sadece Dota2 olacak. Bu oyunu kaliteli bir şekilde APU oynatabiliyorsa benim için ekonomi açısından yeterlidir.
    Bunun dışında bilgisayarda standart fotoğraf ve video düzenleme yapılacak. Birde film izleyeceğim. Fiyat olarak benzer konu mevcut ilk sayfada ancak benim durum farklı olduğu için yeni başlık açmak istedim. Bu arada tabi birde 600-700 tl arasinda 23-24 inc monitor alacağım. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roanwolf -- 30 Haziran 2016; 14:20:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• roanwolf R kullanıcısına yanıt
    ekran kartı olarak amd rx 460 (amazondan alırsan 130$ a geliyor vergi ve kargo da dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ekran kartı olarak amd rx 460 (amazondan alırsan 130$ a geliyor vergi ve kargo da dahil)

Sanırım anlatımda hata yaptım. Sistem için belirttiğim fiyatlar monitör hariç olacaktı. Kusura bakmayın.

• Moba oyunlar için alıyosan.Nvidianın moba oyunlar için özel tasarladığı teknolojilerin bulunduğu kartlar var.Hemde oldukça hesaplı.Örnek olarak gtx950
  • quote:

Orijinalden alıntı: yussuf273

Moba oyunlar için alıyosan.Nvidianın moba oyunlar için özel tasarladığı teknolojilerin bulunduğu kartlar var.Hemde oldukça hesaplı.Örnek olarak gtx950

Sistemi bu kart ile toplarsam maliyet baya artıyor yalnız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.