Şimdi Ara

1500 TL Bütçeli Ofis Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofisde kullanmak için 2 adet bilgisayar toplamamız lazım, önceki açılmış konulara baktım ama tam istediğim gibi bir öneri bulamadım açıkçası donanım işlerindende çok anlamadığım için sizlerin tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Şimdi her bir bilgisayar için 1500 TL bütçemiz var, bu makinelerde öyle rendering vs ağır işlemler yapılmayacak,stok kontrol işlemi için bir uygulama, ofis programları, internette gezinme ve maksimum dizi-film izlenir(oyun vs yok.)

Hard Disk konusunda stok uygulamasının ve ofis uygulamalarının boyutu çok büyük olmadığı için hard disk almak yerine 240 gb en ucuzundan bir ssd olsa daha iyi diye düşünüyorum.

Ekran Kartı konusunda işlemcinin dahili gpusu dizi film izlemek için yeterli mi değil mi bunu bilmiyorum, eğer yeterli derseniz hiç ekran kartı almaya gerek yok, ama yetmez derseniz en azından bi 720p dizi izlesek bizim için yeterli.

Anakart,ram vs konusunda bir fikrim yok.

Bu fiyata maalesef monitörler de dahil arkadaşlar, bir de ucuz yollu klavye-mouse önerebilirseniz süper olur.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheReVolTeC -- 9 Temmuz 2016; 19:10:15 >

• Ekran kartı nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Kimse yazmayınca kabataslak birşeyler toplayayım dedim. CD-ROM çıkarılabilir ofis bilgisayar deyince gerekli olur diye ekledim. 1500 liraya tamamlamak için 240 GB SSD alınabilir. HDD komple çıkarılabilir siz istememişsiniz ama ekledim yine de. Ama kesin olarak söyleyebileceğim i3 6100, 8GB Ram ve bu anakart sizin istediklerinizi karşılıyor.

1500 TL Bütçeli Ofis Bilgisayarı

Hocam çok teşekkür ediyorum verdiğiniz tavsiye için,

kafamda şu fikir var, hdd ile cd-romu çıkartıp onların yerine de şu monitörü alsam nasıl olur?

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-21-5-22m38a-genis-ekran-led-monitor.html

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: BL3E

Ekran kartı nerde ?

Eğer ilk mesajı okumuş olsaydınız böyle bir soru sormazdınız.

I3 6100 da dahili gpu yok diye biliyorum ondan sordum yoksa amd 7870 k bi sistem soylicektim ekran kartina gerek yok cunku 7870k dahili gpu ile geliyor 1000 tl civari bi sistem soylebilirim

Amd 7870k
    Kingston hyperx 4x2 ddr3 2400 mhz
    Gigabyte GA-F2A68HM-DS2
    Dark aura 300 watt kasa
    128 gb veya 240 gb ssd
    1100 civarina bu sistem toplanilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL3E -- 10 Temmuz 2016; 11:55:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam isterseniz benim pc yi vereyim Size Pentium r dual core 2.80 ghz e6300,hd4650 1gb 128 bit ddr2 (ddr3 olanından bulamamıştım.) Xigmatek 500w . Ram 2gb:( ,140 gb hdd seagate olması lazım. 500 tl ye veririm . Ama tatildeyim ve pc ye Format şart xp sp 3 var. Vista sp2 32 bit attınızmı pc hazır.En azından sıkılınca cs go atarsınız .Forumu belki bana kızacak ama p4 işlemcili pc için üstünde 2004 ten kalma ne ekran kartı olduğu belirsiz sisteme veya gt 210 lu core 2 duo cpu lu sisteme 400 tl isteyen var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 10 Temmuz 2016; 19:18:11 >
  • Yada 2 tane Celeron veya atom işlemcili Laptop ,2si 1 arada pc alın 2 adet. 2gb veya 4gb ram oluyor onlarda ve Windows 10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 10 Temmuz 2016; 19:20:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.