Şimdi Ara

1500 tl civarı iyi bir panele sahip tv arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dediğim gibi 1500 tl civarı en iyi görüntüyü verecek model önerilerinizi bekliyorum.led lcd farketmez plazma diyenler de duyuyorum son günlerde.kısacası beni aydınlatacak birini arıyorum yakın zamanda almam gerek.teşekkürler.

• ben panasonic TX-P42G20E modelini aldım daha bir ay olmadı 1200tl / 9 taksitle indirimle teknosadan.çok memnunum.divx filmlerde bile tatmin edici performansı var.standart scart kabloyla bağladığım digitürkten bile gayet yeterli bir görüntü aldım.ps3 olmadığı için deneyemedim ama deneyen arkadaşlarında gayet memnun olduğunu okumuştum forumlarda. bu tv yide bana albani üstat önermişti ve çok memnunum.gayette büyük 106 ekran.bence dikkate almalısın.
    usb den desteklediği formatlar samsunga göre kısıtlı.bunuda 150-200 tl civarı bir media player alarak çok kolay bir şekilde çözersin.internet özelliği var tv nin ama kendi bünyesinde bulunan siteler.ayrı bir web tarayıcı yok.yani google açamıyorun.ama you tube var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39189411/tm.htm linkini bir incele

• kusura bakmayın ekran boyutunu yazmayı unuttum 37 ekran olması gerek duvarda engel var.genelde de tavsiye etmezler 94 ekran ama fikirlerinizi merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.