Şimdi Ara

1500 TL Civarı Stereo Bookshelf Sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atalayalper

Ayrıca "Gryphone" diye bir marka yok "Gryphon" var.

:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Abi adam da bu varmis senin ilanda gösterdiğini kulaklık yapmaz yaw

- Hi-End System
    AMFİ: Gryphone Antelion Signature / PRE: Gryphone Sonata / CD: Reimyo CDTransport-777 / DAC: Reimyo DAP-777 / SPEAKERS: Usher CP-8871
    SPEAKERS: Usher CP-8871
    Cinama System
    AMFİ: Marantz SR8002 / FRONT: Tannoy Revolution R3 / SURROUND: Tannoy Revolution R3 / REAR: Tannoy Revolution R3 / CENTER: Dali Suite Center 0.8 / SUBWOOFER: Tannoy Saturn Sub 15
    Hi-End Giriş Seviyesi Descop
    AMFİ: Musical Fidelity A5 / SPEAKERS: JAMO CONCERT 11 / MUSİC BASS: Dali Suite 1.2 / SOUND CARD: TİTANIUM HD

yok ya kardeş bi türlü bulamadım fc361 ben kayınçoya fazlalık diye verdim notebook da kullandığım z623 den daha dengeli çalıyor. microlab solo7 leride dinledim böyle çalmıyor bi tuhaf sesi var.

gryphone gelince insanlık hali. phone yazmaktan.

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sisteme sahip birinin iki gün önce alınık microlab konusu açması bana çok anlamlı gelmedi.. Eğer doğruysa yani hem gryphon kullanıp aynı zamanda da microlab gibi bir sistemi bu arkadaşın bünyesi kaldırabiliyorsa o hiend sistemine verdiği paraya çok yazık olmuş..
    Abi cidden bana da ilginc geldi ama bende o var bu var diye kim yalan soyler vardır hepsi yaw

Bi kötü yani var gryphon la o hop enteresan bi eşleşme

yalancıya adım çıkmasında gerisi hikaye
     1500 TL Civarı Stereo Bookshelf Sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Abi yaptırsana şunlara guzel bi sehba yazık güzelim cihazlara ic ice

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Son yazdığım cevabı tekrar okuyun.. Evinizde öyle bir sistem varken kulaklarınızın notebook ile kullanmak için bile olsa microlab'ın bilmem ne serisi ürününü arıyor olması enteresan.
    haklısınız sizde bende biraz saçmalıyorum ama yattığım oda da büyük sistemde kuramam notebook a başkası yapsa bende sizin dediğinizi derim.

• Valla sizden de o kadar tavsiye aldik ama :)

Evime yakin 2.el ilan buldum, ufak bir dukkan gibi bir yer. Bir suru vintage urun vardi, technics, bose, bang olufsen gibi, ve bir suru de amfi vardi. Tannoy mx1 ve prologue dinledim. Tannoy cift olarak 200 tl dedi sesini de gayet begendim aldim geldim.

Yaninda da gecici olarak pioneer sa-940 amfi var su an. Bir suru parca ile denedim hosuma gitti. Belki kotu bir sistemdir ama kotuyse de ilerde az zararla satarim dedim. İyi mi ettim bilmiyorum...

Citronicleri arkadasim alacak buyuk ihtimalle, ben de lepai amfi alip deneyecegim. Adamda bang olufsen rl-140 cifti de vardi onu da dinleyecegim yakin zamanda.

Tavsiyeler icin tesekkurler tekrar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Sehba ne yahu Gryphon Gryphone olunca Sehpa 'da Sehba oluyor herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Sehba ne yahu Gryphon Gryphone olunca Sehpa 'da Sehba oluyor herhalde...

Olur o kadar mobil girişte bir yandan trafik bir yandan aracın hızı ancak bu kadar dert anlatılıyor su an oldugu gibi

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Tuğrul forumun en aktif yorumcusu olarak seni görüyorum. Birazcık takıldım ... Yorumlara aynen devam ...
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Sistem güzel. İyi günlerde kullanmak nasip olsun fakat yerleşim ve sehpaya aynı özen lazım gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Tuğrul forumun en aktif yorumcusu olarak seni görüyorum. Birazcık takıldım ... Yorumlara aynen devam ...

Dogru bildigim seyleri yani altug abi sizden
    Altan Abi'den the_cantan ve kdundar ustat tan öğrendiğim seyleri gezip gördüğüm alıp denediğim tecrübelerimle birlestirip bazen biraz sivri dille olsada yazıyorum Ama tamamını cep ten trafik de canım sıkıldık ca yazıyorum malum hız 10 km geçmediği için sorun yok

• enerji78 kullanıcısına yanıt
    iyi demissinde resinden gözüktüğü gibi değil dikkat edersen tv nin tepesi 8871 lerden uzun oturduğum kanepe alçak daha yüksek sehba olamaz + daha genişte koyamam sehpa çünki yanda şömine var bende isterim 2 metre sehba tabi ama uymuyor odaya sağ trafa doğru verincede temek takımına doğru olan alan daralıyor artık taşınırsak yeni eve yeni dizayn

• Elimde çok temiz durumda dali ikon 2 ve denon pma-980r var buna ayrıca m2tech hiface dac ekleyip 1600TL ye verebilirim. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum tabii üstadlar daha iyi bilecektir. Düşünürseniz görüşebiliriz.
  • Arkadaşa yeni nad anfi ile bose 301 son seri aldık 1400 tl ye beni gerçekten şaşırttı bose yi biliyordum ama nad gerçekten kaliteli bir anfiymiş.aklında bulunsun kardeş ;)
  • meaşallah kullanıcısına yanıt
    NAD'ın hangi modelini aldınız acaba?
  • nad 7020e nadir bulunan bir cihaz bulunsada 110v oluyor bi bulsam bende alıcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.