Şimdi Ara

1500 tl civarlarında bi notebook önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drstormm

Z500 deki ekran kartı daha yüksek. Ve biraz daha uzun güncel kalabilir. Kasa kaliteleri de aşağı yukarı aynı sayılır. Soğutma performanslarına da kullanıcı bölümlerinden bakabilirsin. Oyun babında z500 yerinde bir seçim olur. Fakat ürünleri yakından inceleyip karşılatırırsan seçim yapman daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 15 Şubat 2013; 16:36:28 >
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=126692 bu nasıl bir seçenek olabilirmi
  • quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=126692 bu nasıl bir seçenek olabilirmi

Teknosada daha uygundu.
  • onu sonradan gördüm
    z500 özellik olarak çok mantıklı geliyo ama samsung da iyi bi seçenek gibi ondada bi kaç yerde ısınma sorunundan bahsetmişler kafam karıştı

şikayet varda z500 ile ilgili çok şikayet bulamadım forumda malicinar övüyo serdar.. ise dert yanıyo karar verdiğinde banada fikrini söylersen sevinirim
  • quote:

onu sonradan gördüm
    z500 özellik olarak çok mantıklı geliyo ama samsung da iyi bi seçenek gibi ondada bi kaç yerde ısınma sorunundan bahsetmişler kafam karıştı

şikayet varda z500 ile ilgili çok şikayet bulamadım forumda malicinar övüyo serdar.. ise dert yanıyo karar verdiğinde banada fikrini söylersen sevinirim

z500 yeni sayılır ondan çok şikayet yoktur.
    samsungdan da pek şikayet bulacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

onu sonradan gördüm

z500 aldım bakalım bir sorun çıkmaz inşallah
    yorum yapan arkadaşlara teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

onu sonradan gördüm

Hayırlı olsun pc depodan mı aldın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

onu sonradan gördüm

Hayırlı olsun pc depodan mı aldın?

yok darty den aldım elden almak istedim

• http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/SONY-VAIO/SVE1512W1EB-p-88241-c-24.htm

Arkadaşlar bu notebook u almayı düşünüyorum, fiyat olarak fena gelmedi, tavsiye eder misiniz? Oyunla pek işim olmayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

Aynı konfigürasyona sahip olan toshibalardan biraz daha ucuz. Fakat ekran kartı daha düşük. Güncel oyunları da ağırlığına göre orta-yüksek ayarlarda oynatabillr. Yine de fiyatı muadillerine göre biraz abartılı denilebilir. Oyun ağırlıklı kullanmayacaksan ultrabok segmentindeki s56 yada bakabilirsin. Ultrabook olduğu için işlemcisi, sonydeki işlemciye göre biraz daha düşük. Ama oyun ve günlük kullanımda performans farkı olmaz. Yalnız çizim vs. gibi programlar kullanacaksan işlemcisi yüksek ürünler daha iyi iş görür ve daha uzun güncel kalabilir.

www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-S56CM-XX122H-Core-i5-3317-170-Ghz-6-GB-750-GB-24-GB-SSD-2-GB-VGA-156-Win-8-pmu219137.html

• quote:

Orijinalden alıntı: E'

quote:

Orijinalden alıntı: mumy2121

Aynı konfigürasyona sahip olan toshibalardan biraz daha ucuz. Fakat ekran kartı daha düşük. Güncel oyunları da ağırlığına göre orta-yüksek ayarlarda oynatabillr. Yine de fiyatı muadillerine göre biraz abartılı denilebilir. Oyun ağırlıklı kullanmayacaksan ultrabok segmentindeki s56 yada bakabilirsin. Ultrabook olduğu için işlemcisi, sonydeki işlemciye göre biraz daha düşük. Ama oyun ve günlük kullanımda performans farkı olmaz. Yalnız çizim vs. gibi programlar kullanacaksan işlemcisi yüksek ürünler daha iyi iş görür ve daha uzun güncel kalabilir.

www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-S56CM-XX122H-Core-i5-3317-170-Ghz-6-GB-750-GB-24-GB-SSD-2-GB-VGA-156-Win-8-pmu219137.html

Asus için touchpadle ilgili bir kaç olumsuz yorum ve fotoğraf görmüştüm, tabi o bir modeliyle ilgiliydi ancak bunun touchpadi de o modelinkine benziyor, çizim programları kullanıyorum ama çok profesyonel çizim programları değil, bu cihazı canlı bir göreyim, tavsiyeniz için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.