Şimdi Ara

1500 TL liminitnde sistem toplamak istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun süredir forumda yazılıp çizilenleri okuyorum ama tabi bu konuyla alakalı pek bir bilgim olmadığı için hiç bir yorumda bulunamıyorum :)
    1500 tl ye kadar bir bütçe ile ses sistemi kurmak istiyorum
    tabi bu sistem benim için nelere hitap etmeli onları belirledim ilk önce ve sizinle paylaşıp bana önerilerinizi değerlendirmek istiyorum
    * sistemi kullanacağım oda 25 m2 civarında
    * kullanım amacı olarak ilk önce mkv kalitesindeki filmler daha sonra müzik en son olarakta oyun amaçlı
    * benim için sistemin çok ses çıkartmasından daha önce berrak ve temiz bir ses vermesi önemlidir. akustik sesler ve tınılar birbirine girmeden berrak bir ses vermelidir. tabiki bass da önemlidir ama gereksiz gümbürdemelere gerek yok tabi :)
    * daha öncede belirttiğim gibi kullanacağım alan ortalama 25 m2 olduğundan ve bir apartman dairesinde oturduğumdan dolayı gereğinden fazla ses düzeyinin yüksek olması bana bişey kazandırmayacaktır. bu yüzden film izlerken özellikle bana yetebilecek kaliteli ses verebilen bir sisteme ihtiyacım var.

bu aradığım özellikler doğrultusunda bana verebileceğiniz önerileri değerlendirmek istiyorum
    şimdiden teşekkür ederim ..

• amfin varsa problem olmaz ama amfin yoksa sıkıntı olabılır 1000 lıraya cogu yerde harman kardon hkts 11 satılıyr yıne aynı sekılde hk nın dusuk bır amfısıyle fılm ızlemıstım fıyatına gore cok basarı bulmustum bi bak deırm onun yanınada 1000 lıraya bır amfı alırsın problemın cozulmus olur verdıgın paranın kurusu kurusuna zevkını cıkartırsın =)
  • HARMAN KARDON HKTS 11

HARMAN KARDON AVR 142

Technique
    Sine Wave Power Stereo Mode (Watt) 2 x 40
    Sine Wave Power Surround Mode (Watt) 5 x 35
    Power Handling, surround Operation (Watt) 5 x 70
    Frequency Response (Hz) 10 - 130.000
    Radio Yes
    Preset Station Memory 30
    Dolby Prologic II Yes
    Dolby Digital (AC3) Yes
    Dolby Digital EX No
    DTS Yes
    DTS-ES No
    DTS neo6 No

Ports
    Audio-In 5x
    Front-Audio-In 1x
    Multi-Channel Input 5.1
    Video-In 3x
    Video-Component-In (YPbPr / YUV) 2x
    Digital Optical Input 2x
    Optical Digital Front Interface 1x
    Digital Coaxial Input 2x
    Digital Coaxial Output 1x
    Digital Coaxial Front Interface 1x
    Subwoofer Yes
    Front Game Console-In Yes
    HDMI Input 3x
    HDMI Output 1x
    Headphones Yes
    Network (Ethernet) No
    USB No

General
    Remote Control Yes
    Colour Black / Grey
    Width (mm) 440
    Height (mm) 165
    Depth (mm) 382
    Weight (kg) 10,9

Baglı olan amfı buydu baya dusuk bır model ama performansı fiyatına gore bı haylı ıyı bu hoperlorler kucuk gozukuyr ama boyundan buyuk ısler cıkartıyrlar amfı seceneklerın cok fazla ben sadece dınledıgım sıstemı soyledım umarım yardımcı olmusumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expen -- 26 Kasım 2010; 20:22:50 >

• teşekkür ederim arkadaşım
    hoparlörler konusunda biraz tereddütte kaldım bana biraz ufak göründüler
  • emin ol o ufak gorunen canavarlar camı titretir
    sen o yalan hıkayelere kanma yok samsung 5+1 sıstem 1000 watt yok ole bsy gereck 1000 wattı acsam butun kadıkoy meydanı ınler :D rms degerı denen bsy warmıs bende yenı ogrendım 1000 wattlık bır urunun gercekte 26 watt mı ne ole bsydı heralde yanı onlar bıkere plastık oyuncak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.