Şimdi Ara

1500 TL sistem topladim sizce iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba maksimum butcem bu arkadaslar beni 2-3 sene idare etse ondan sonra i5-i7 tarzi bir islemci takmayi dusunuyorum sizce uygun mu?
    İlerde update etmek icin skylake ddr4 taktım yanlis mi yaptim ?
    Sizce bu sistem GTA5 de hangi ayarda kaç fps alır? 1500 TL sistem topladim sizce iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyrr -- 7 Ocak 2016; 18:16:11 >

• Yok mu yardim edicek ?
  • umtyrr U kullanıcısına yanıt
    Bu bütçeyle iyi bir kasa toplamışsınız. Daha sonra işlemci veya diğer parçalarda yükseltme yapabilirsiniz.
  • Gayet iyi sistem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşekkürler bir sorum daha var yardımcı olursanız çok sevinirim. Bazı arkadaşlar işlemcinin darboğaz yapıcağını söylüyor ve performansın cok düşüceğini sizce bu doğru mu ?

@MotoAksesuar @hknkck
  • SSD yi Kingston HyperX Fury 120 GB ile değiştirin ve alabiliyorsanız i3 6100 alın.
  • ssd yi değiştireceğim ama malesef bütçem i3 e yetmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1700 tl ile ne yapilir?
    12 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyrr

Öncelikle teşekkürler bir sorum daha var yardımcı olursanız çok sevinirim. Bazı arkadaşlar işlemcinin darboğaz yapıcağını söylüyor ve performansın cok düşüceğini sizce bu doğru mu ?

@MotoAksesuar @hknkck

yani yapabilirde kalkıp ultrada oyunlar oynamadığın sürece sorun yok ilerde satıp i3 i5 alırsın intel zaten değerli işlemci yine yüksek fiyata satılır forumdan.
  • peki sence gta 5 medium-high ayarlarda oynatabilir mi kaç fps verir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyrr

peki sence gta 5 medium-high ayarlarda oynatabilir mi kaç fps verir ?

youtube bak bu tarz sorular için aynı sisteme sahip olup benchmark videosu çeken illaki vardır.

benzer bir sistem 4400 + gtx 960 şöyle oynamış adam :https://www.youtube.com/watch?v=wVFvkqRHY9o

sende bulursun araştırınca direk aynı sistem
    Darboğaz yapar mı tam bilmiyorum ama alırken bunu göze almalısınız zaten işlemciyi daha sonra değiştireceğinizi yazmışsınız.
  • Butcenize gore en iyisini yapmissiniz. Simdiden hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• hknkck kullanıcısına yanıt
    Dogru ama sonucta en az 2 sene kullanmam gerekiyor. Ekran kartini 1 tık dusurup rami 8 mi yapsam

Rami daha sonra ekleyebilirsiniz. Ekran kartını düşürürseniz sonra yükseltmek için daha fazla harcamanız gerekir.
  • Peki teşekkürler herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.