Şimdi Ara

1500 TL ye Değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm... Forumda İlk konum... Bir Laptop almayı düşünürorum ancak en fazla 1500 TL civarı olacak... Biliyorum bütçem kısıtlı iyi bişi almak zor benim de bilgim pek yok... önerilerinizi bekliyorum. Genellikle dizi film izleyip internette gezeceğim bir laptop olacak nadirde olsa oyun oynayabilirim.... Bir tane laptop buldum n11 den Sizce nasıl...(fiyatına göre ) Parasını hakeder mi ? Ara sıra csgo oynayabilirm CSGO kaldırırmı ? ( dediğim gibi bilgim yok :D ) Neyse İyi Forumlar...

• Kaldırır kardeşim cs go yu oynarsın 70-80 fps alırsın bununla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd işlemci hocam 12gb ram göz boyama gibi geldi bana. Yine de işinizi görür, almaya niyetliyseniz fiyat arastirmasini iyi yapın ve forumda n11 hepsiburada vs siteler icin gecerli indirim cekleri satanlar var bu şekilde 100 150 lira daha kar edersiniz.

• Bütçemi Birazdaha ARttırıp [link=http://www.hepsiburada.com/asus-flip-tp501ub-cj051t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602117]
    aldım ama şimdi de bir sorunum daha var :( en başlarda csgo da 80-100 fps arası alıodun ancak son 2 gündür oyunu açıyorum 60 fps alıyorum 5 dk sonra 15 fps ye düşüyor sonra
    tekrar 60 fps ye çıkıyo ama yine 15 e düşüyo laptobu sıfırladım ne yapabilirim bununla ilgili yeni bir konu daha açacağım zaten...
  • Laptop da cpu'yla tümleşik ekran kartı ve nvidia var ikisinin de driverlarını güncelle ve etkin olarak nvidia seç tekrar dene. O pc de sıkıntısız oynaman lazım

• Ek olarak ilk günler yüksek fps diğer günler az fps almışsınız bilgisayara yeni programlar vb kurdunuz muhtemelen cpu ram anormal değerler gösteriyor mu

• kardeşbütün driverleri güncelledim hatta oyunu açarken ndivia ekran kartı ile açıyorum bazen 80 fps alırken bir anda 15e düşüyo ayrıca program yüklemişsin demişsin program yüklüydü evet ama sonra bu olaylar olunca Windows 10 un ayarlarından pc yi sıfırladım ancak yine aynı yine aynı...
    (pc yi sıfırlarken dosyaları sakla program ve ayarları sıfırla seçeneyi ile sıfırladım)
    ayrıca şu anda pc de ayriyeten benim yüklediğim steam ve csgo var başa benimyüklediğim bir program yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.