Şimdi Ara

1500 tl ye kadar anneye telefon bulamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anneme aldığım zenfone 2 laser telefonun anakart 3 defa yanması sonucu yeni telefon ihtiyacı doğdu en az 5.6 sene rahat kullanacağı görüntülü görüşme youtube gibi uygulamalarda fazla ısınıp sıkıntı çıkarmayacak snapdragon 600 lu bir cihaz arıyorum ama fiyatları uçmuş tavsiyelerinizi bekliyorum
    A2 lite kovaladım bulamadım migrosta benzer o fiyatta başka da telefon bulamadım

• Redmi 5 plus?
  • bende anneme mi a1 aldım gayet rahat kullanıyor.
  • Eskiden zenfone 5 kullanan anneme mi max 2 aldık. Gözleri çok iyi görmüyor diye büyük ekranlı model tercih ettik. Bataryası mükemmel, ısınma sorunu da yok telefonun.
  • Mi a2 lite iyi bir seçenek olabilir. Saf android in kullanımı daha kolay.
  • Xiaomiler güzel ancak garantisi olan asus bile bizi çok uğraştırdı yaklaşık 3 aydır telefonsuz kaldı git gel git gel o yüzden garantili bir cihaz almak istiyorum ve ithalatacilara güvenemiyorum ve huawei p smart var suanlik aklımda birde telefondan anlamadığından a2 lite alacaktım ama sorunlarıyla uğraşamaz malesef
  • ben 2 yıldır mi5 kullanıyorum garantiye işim düşmedi. hanım büyük ekranlı telefon istedi pinterestten el işi yapıyormuş redmi 5 plus aldım. bu telefonun şarjı bitmiyor diye şikayet ediyor. gayet güzel telefon tavsiye ederim.
  • gm8 ?
  • Bende anneme telefon almayı düşünüyorum hatta haftaya alıyorum Nokia 6'yı incelemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga1449

Bende anneme telefon almayı düşünüyorum hatta haftaya alıyorum Nokia 6'yı incelemeni tavsiye ederim
    1050 TL

HB

www.hepsiburada.com
    Nokia 6 Fiyatı & Nokia 6 Özellikleri | Nokia 6 Modelleri
    https://www.hepsiburada.com/nokia-6-nokia-turkiye-garantili-p-HBV000006IMSC?magaza=Hepsiburada

• Avansasta 1300tl ye redmi 5 plus var.Tum ihtiyaci karsilar ancak firma nasil bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.