Şimdi Ara

1500 tl ye kadar hangi telefon seçilmeli ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: en!gma

sanırım nokia da şuan telefonu pahalı yapan kamerası. kamera benim için sonlarda gelen bir artı olduğu için kamera yı düşünmeden bi g2 ile kıyasladığımız da öne geçen hangisi olur sizce ?

İki telefonda gayet hızlı stabil, şu andan bahsediyorum 2 yıl sonra ne kadar stabil çalışıcağını bilemeyiz. G2 ekran ve batarya yönünde önde.

Lumia (atıyorum) 925 kasa kalitesi ve kamera. Tabiki wp nin androidden daha stabil çalışan bi sistem olduğunu göze alırsak donanım anlamında çok bi üstünlüğü yok G2nin.

Diğer android telefonlarla kıyaslamak gerekir. Demek istediğim WP 512 mb ramde bile akarken. Android 512mb ramde resmen sürünür.

Wp 512mb ramli cihazlara bile aynı anda 8.1 güncellemesini veriyorken G2 daha kitkat alalı 1 ay olmadı ki g2 amiral model.

Görselliğe önem veriyorum derseniz G2, uzun süre idare etsin canım sıkılınca değişirim diyosanız Lumia.

• hadi ya wp nin bu kadar stabil olduğunu bilmiyordum gerçekten sağlamlık konusunda nokia eminim sağmal ürün çıkarıyordur. Fakat marketi ne denli iyi bilmiyorum hiç araştırmadım her oyunu bulabilir miyiz android kadar hızla gelişen bir marketi var mı ?

nokia hiç aklımda yoktu fakat bi incelemem gerekiyor demek ki
  • quote:

hadi ya wp nin bu kadar stabil olduğunu bilmiyordum gerçekten sağlamlık konusunda nokia eminim sağmal ürün çıkarıyordur. Fakat marketi ne denli iyi bilmiyorum hiç araştırmadım her oyunu bulabilir miyiz android kadar hızla gelişen bir marketi var mı ?

nokia hiç aklımda yoktu fakat bi incelemem gerekiyor demek ki

Market ios ve androidin epey gerisinde. Sosyal ağ uygulamalarının hepsi var fakar bazı oyunlar ve uygulamalar ücretli (en iyileri). Ama ücretsiz olan uygulamalarda gayet güzel. Özellikle nokianın kendi uygulamaları. Apk olayıda yok marketten satın almak zorundasın. Bende androidden wpye geçtim markete hergün yeni oyun, uygulama gelmiyor fakat yinede temel ihtiyaçlarımı karşılıyor.
  • Bende cevap veriyim

birçok sosyal ağ uygulamaları mevcut whatsapp,line,face vs. var hepsi, oyunlarda artık gelmeye başladı son aylarda fifa2014,temple run, subway surf, asphalt 8 gibi oyunlar ve daha fazlası var gelmeyede devam ediyor, markette şuanda 190.000e yakın uygulama var ve her geçen günde artıyor buradan hangi uygulamalar var yok bakabilirsin ayrıca bende 925e karar kıldım
    https://www.windowsphone.com/tr-TR/phones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 10 Mart 2014; 15:58:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidten geçitikten sonra wp nin bir eksiğinin olduğunu düşünüyor musunuz hocam ? ben sosyal ağları kullanmıyorum zaten sorun yok normal internet hızı nasıl bi lg g2 ile karşılaştırıldığında farkı var mı ? lumia 925 olabilir
  • acelem olmadığı için önümüzdeki günler de detaylı bir inceleme yapacağım lumia 925 fiyat aralığım da alınabilir bir telefona benziyor bence de
  • quote:

androidten geçitikten sonra wp nin bir eksiğinin olduğunu düşünüyor musunuz hocam ? ben sosyal ağları kullanmıyorum zaten sorun yok normal internet hızı nasıl bi lg g2 ile karşılaştırıldığında farkı var mı ? lumia 925 olabilir

İnternet hızı mükemmel. İe8 kullanıyo zaten. 3g kullanarak henüz internete girmedim sadece whatsapp facebook gibi uygulamalarla girdim ordada bi sıkıntı yaşamadım. Wpnin 2 büyük eksiği var kişiselleştirme ve market. İkiside ilerde düzelebilecek sorunlar.

Edit: Bende de 925 var.1520 düşünmüyorsanız kesinlikle bu modeli almalısınız. Malum 1020 çok pahalı. Ayrıca 925in tasarımı daha şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jefferson Starship -- 10 Mart 2014; 17:28:38 >

• quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Uzun bir düşünme aşamasından sonra telefonumu değiştirmeye karar verdim.Daha önce galaxy s yani ilk samsung galaxy s i kullandım.Daha sonra tasarım nedeniyle xperia arc s e geçtim.Fakat artık kasılmalar oluyor geçişler de dahi sorunlar yaşıyorum. Zamanında iki telefonu da 1000 tl civarı fiyatlara almıştım.

Kısa bir bilgiden sonra isteklerimi telefonda neler yapacağımı sizlere yazıp en doğru telefonu almam için sizlerden yardım bekleyeceğim.

1-Öncelikle telefondaki en önemli şey benim için;telefonumun geçişlerde basit şekilde rehber mesajlaşma gibi alanlara girerken donmalar yaşamaması.Yani tabiki ilk başlarda böyle bir sorun olmuyor fakat malesef android ten kaynaklı bir sorun mu bilmiyorum zamanla telefonlar ilk günkü hallerinden uzaklaşıyor istediğimiz kadar telefonu sıfırlayalım telefon aynı oluyor. Ben bunu yaşamak istemiyorum. Bu kadar para verdikten sonra en az 2-3 yıl da bu sorunları yaşamadan kullanmak istiyorum.Çünkü 3-4 yıl telefon değiştirmeyi planlamıyorum.İlk isteğim budur.
    2-Telefonda kullanacağım en büyük özelliklerden bir tanesi de internet. 2. sırada internetinin hızlı olması benim için önemli.
    3-En azından 1-2 yıl çoğu oyunda kasma yaşamadan istediğim oyunu oynayabilmek.
    4-Telefonun tasarımı.
    5-Kamera ve ses,benim için çok önemli değil yani.

Arkadaşlar istediklerim sırası ile bunlar yani telefonun yıllar boyunca kullanmama rağmen kasma yapmaması internetinin hızlı olması oyunlarda kasma yaşamamam kısaca özet budur.Buna göre 1500 tl civarında bir fiyata sizce hangi telefonu almalıyım ? Telefonun 3-4 yıl sorunsuz gitmesi çok önemli.

Aklımdaki telefonlar nexus 5, galaxy 4 , lg g2, en son olarak da yazı beklersem belki ıphone 5s olabilir. Ayrıntılı şekilde açıkladığımı düşünüyorum ve sizlerden yardım bekliyorum.Nedenleri ile birlikte hangi telefonda seçim yapmalıyım söylerseniz sevinirim?

Saygılarımla.

lg g2ALLAH izin verirse yarın bende alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 03derbeder

Stabilite isyorsanız iphone 5s normal kullanım ise Lg g2 derim

+1.Lg g2 alternatif nexus 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

androidten geçitikten sonra wp nin bir eksiğinin olduğunu düşünüyor musunuz hocam ? ben sosyal ağları kullanmıyorum zaten sorun yok normal internet hızı nasıl bi lg g2 ile karşılaştırıldığında farkı var mı ? lumia 925 olabilir

İnternet hızı mükemmel. İe8 kullanıyo zaten. 3g kullanarak henüz internete girmedim sadece whatsapp facebook gibi uygulamalarla girdim ordada bi sıkıntı yaşamadım. Wpnin 2 büyük eksiği var kişiselleştirme ve market. İkiside ilerde düzelebilecek sorunlar.

Edit: Bende de 925 var.1520 düşünmüyorsanız kesinlikle bu modeli almalısınız. Malum 1020 çok pahalı. Ayrıca 925in tasarımı daha şık.

Ben şu güne kadar nokia ya hiç yönelmedim yani telefonlara ve markete hakim değilim o yüzden fakat bundan sonra nokialara da dikkat ederek araştıracağım cüzi bir para vermiyoruz tabi ki de en iyisi neyse ona yöneleceğiz fakat apk tarzı bir şeyin olmaması kötü oldu yani sonuçta o kadar para verip bir de uygulamalara para saçmak ıphone da da aynı şekilde bana gereksiz ve saçma geliyor. Fakat araştıracağım zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

• hangi telefonlar arasından seçtiniz üstadım siz yan yana koyup inceleme fırsatınız oldu mu ?
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    lg g2 nin 3-4 yıl dayanabileceği konusunda bir düşünceniz var mı ? sağlamlık olsun lg olsun 3-4 yıl beni idare eder mi şüphe duyuyorum nexus içinde geçerli aynı şey çünkü elime alıp inceleme fırsatım olmadı siz ne düşünüyorsunuz ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi kasa konusunda
  • quote:

lg g2 nin 3-4 yıl dayanabileceği konusunda bir düşünceniz var mı ? sağlamlık olsun lg olsun 3-4 yıl beni idare eder mi şüphe duyuyorum nexus içinde geçerli aynı şey çünkü elime alıp inceleme fırsatım olmadı siz ne düşünüyorsunuz ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi kasa konusunda

Vallaha hocam 3 yıl rahat gider sonrası root room at şekilde 5 senede gider kasanın bilmem ama en i yi kasa nokia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone batarya sıkıntısı var lumialar uzun süre kullanım verir 4-5 yıl ama oyun app store google playdeki kadar yok
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    lg g2 ile nexus arasındayım biraz daha şuan nokialara bbakma fırsatım olmadı ıphone 5s de pahalı olduğundan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

iphone batarya sıkıntısı var lumialar uzun süre kullanım verir 4-5 yıl ama oyun app store google playdeki kadar yok

nokia da şöyle düşünüyorum ben hocam o kadar para ver al oyun oynucak donanım var fakat oyun yok biraz saçma oluyor birde nokia 925 bu fiyatlarda o da 1 gb ram tabi kullanmadım ama donanım olarak g2 den arkada kalıyor gibi
  • wp8 telefonlarda 1 gb 2gb ram çok rahat yetiyor akıcı kullanım için g2nin kasasını pek beğenmiyorum ben şahsen 925 kamera dayanıklılık akıcılık uzun süre kullanım olarak önde ama mağazası ciddi anlamda gelişmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

wp8 telefonlarda 1 gb 2gb ram çok rahat yetiyor akıcı kullanım için g2nin kasasını pek beğenmiyorum ben şahsen 925 kamera dayanıklılık akıcılık uzun süre kullanım olarak önde ama mağazası ciddi anlamda gelişmesi lazım

yani wp 1 gb ram = android 2 gb ram mi kısaca ıphone gibi kaliteli bir malzeme mi kullanıyorlar k.bakmayın nokia telefonlara hiç hakim değilim
  • wp 1 gb ram belki de androidin 2 gb raminden akıcı çalışır sistem hiçbir şekilde tıkanmaz yani işletim sistemi çok sağlam iostan bile akıcı şu an ama mağazası tek sıkıntısı bence bir de tabi yeni olduğu için eksikleri var güncellemelerle gideriliyor nisanda 8.1 gelcek deniliyor
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Uzun bir düşünme aşamasından sonra telefonumu değiştirmeye karar verdim.Daha önce galaxy s yani ilk samsung galaxy s i kullandım.Daha sonra tasarım nedeniyle xperia arc s e geçtim.Fakat artık kasılmalar oluyor geçişler de dahi sorunlar yaşıyorum. Zamanında iki telefonu da 1000 tl civarı fiyatlara almıştım.

Kısa bir bilgiden sonra isteklerimi telefonda neler yapacağımı sizlere yazıp en doğru telefonu almam için sizlerden yardım bekleyeceğim.

1-Öncelikle telefondaki en önemli şey benim için;telefonumun geçişlerde basit şekilde rehber mesajlaşma gibi alanlara girerken donmalar yaşamaması.Yani tabiki ilk başlarda böyle bir sorun olmuyor fakat malesef android ten kaynaklı bir sorun mu bilmiyorum zamanla telefonlar ilk günkü hallerinden uzaklaşıyor istediğimiz kadar telefonu sıfırlayalım telefon aynı oluyor. Ben bunu yaşamak istemiyorum. Bu kadar para verdikten sonra en az 2-3 yıl da bu sorunları yaşamadan kullanmak istiyorum.Çünkü 3-4 yıl telefon değiştirmeyi planlamıyorum.İlk isteğim budur.
    2-Telefonda kullanacağım en büyük özelliklerden bir tanesi de internet. 2. sırada internetinin hızlı olması benim için önemli.
    3-En azından 1-2 yıl çoğu oyunda kasma yaşamadan istediğim oyunu oynayabilmek.
    4-Telefonun tasarımı.
    5-Kamera ve ses,benim için çok önemli değil yani.

Arkadaşlar istediklerim sırası ile bunlar yani telefonun yıllar boyunca kullanmama rağmen kasma yapmaması internetinin hızlı olması oyunlarda kasma yaşamamam kısaca özet budur.Buna göre 1500 tl civarında bir fiyata sizce hangi telefonu almalıyım ? Telefonun 3-4 yıl sorunsuz gitmesi çok önemli.

Aklımdaki telefonlar nexus 5, galaxy 4 , lg g2, en son olarak da yazı beklersem belki ıphone 5s olabilir. Ayrıntılı şekilde açıkladığımı düşünüyorum ve sizlerden yardım bekliyorum.Nedenleri ile birlikte hangi telefonda seçim yapmalıyım söylerseniz sevinirim?

Saygılarımla.

Aynı fiyat aralığında telefon almayı düşünüyorum şuan aklımda htc one var hocam. Yorumlara göre günlük kullanım hızı en yüksek olan android telefonlardan bir tanesi(diğeri sizinde söylediğiniz nexus serisi). Benim için önemli olan internet oyun ve şıklık olduğu için htc one düşünüyorum sizde bir bakın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.